Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Biertest Drachten | Proeverij met biersommelier Arvid

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Biertest Drachten

De Biertest is een proeverij van bieren waarbij je de strijd aangaat met 80 andere bierproevers. Er worden 8 bieren geproefd. Na de proeverij zijn er gratis hapjes en muziek.

A5flyer
Drachtster Brouwers Koningshert

Na het succes van 2017 is de Biertest terug! Het is een evenement onder leiding van internationaal biersommelier Arvid Bergström waarbij je moet raden welk bier je geproefd hebt. In totaal worden 8 bieren geschonken verdeeld in twee rondes. In ronde wordt gestart met de Pilseners. In ronde 2 zijn de speciaalbieren aan de beurt. Dit jaar is als speciaalbier voor een selectie van Friese bieren gekozen. Proef jij het beste welke bieren het zijn? Dan win jij één van de toffe prijzen.

Jij denkt dat je je favoriete pils er wel tussen uit pikt? Om daar zeker van te zijn kun je thuis oefenen. Voor beide rondes wordt van te voren een lijstje met bieren bekend gemaakt die genomineerd zijn voor de Biertest.  

De bieren worden geschonken in blanco proefglazen. Je vult je voorspelling in op een speciale placemat. Na elke ronde lever je deze placemat in bij de wedstrijdtafel. Er worden statistieken op de beamer getoond. Hoe goed proef jij bier ten opzichte van 80 andere proevers?

Arvid Bergström is bekend van Bierista TV en heeft o.a. Bier en Oliebollen uitgebracht. Naast biersommelier is hij ook kok. Hij zal een aantal bierhapjes introduceren met een bijpassend bier.

De Biertest schenkt een deel van de opbrengst aan de Ronald McDonald Hoeve in Beetsterzwaag (https://www.kinderfonds.nl/hoeve/). In de hoeve krijgen gehandicapte kinderen een zorgeloze vakantie.

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Te drinken bieren

Zie meer merken

Zie minder merken

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen