Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Zythos Bierfestival AFGELAST | Speciaalbierfestival in Leuven

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Zythos Bierfestival AFGELAST

Het grootste bierproeffestival van Belgische bieren in Europa is op 25 en 26 april. Meer dan 100 Belgische brouwers laten je proeven van meer dan 500 bieren.

Zythos bierfestival | 17th edition
Scheldebrouwerij logo
Duvel Moortgat brouwerij logo

AFGELAST- ten gevolge van het Coronavirus is dit evenement afgelast.

Bierweekends in Leuven

Tijdens de Leuven Bierweekends ga jij als bierliefhebber veel speciaalbier tegenkomen van verschillende brouwerijen. De bierfestiviteiten zullen in drie verschillende weekends plaatsvinden. Naast het ontdekken van bijzondere bieren kun je ook geweldige bier-spijs combinaties gaan ontdekken tijdens de Bierweekends

Zythos Bierfestival 

Zythos VWZ organiseert voor de zeventiende keer het Zythos Bierfestival (ZBF) op 25 en 26 april. Als bezoeker maak je kennis met de vernieuwing van bijna 600 Belgische brouwerijen en bierfirma's. Het bierfestival heeft een internationaal karakter door de bezoekers uit bijna 30 landen! Het ZBF is het grootste bierfestival ter wereld gewijd aan het Belgische gerstenat. Dit jaar bestaat het festival uit 88 stands met meer dan 100 brouwerijen en bierfirma's. 

Tickets

Iedereen is welkom op het Zythos Bierfestival, de toegang is gratis. Om bieren te degusteren kan je een startpakket aankopen met 10, 20, 30, 40 of 50 muntjes. Het startpakket omvat het festivalglas, het programmaboekje (NL of EN), alle aangeboden diensten en het gekozen aantal muntjes. Een startpack van 10 muntjes kost €22,- bij de kassa en een startpack met 50 muntjes kost €70,- bij de kassa.

(Openings)tijden

Zaterdag 25 april van 12:00 tot 23:00 uur
Zondag 26 april van 12:00 tot 20:00 uur

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Te drinken bieren

Zie meer merken

Zie minder merken

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen