Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Online Bierproeverij | Café de Beurs Oosterhout NB

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Café de Beurs Bierproeverij online

Online bierproeverij bij Café de Beurs in Oosterhout op 26 september. Geniet tijdens de proeverij van heerlijke speciaal bieren en begeleidende hapjes.

Café de Beurs online bierproeverij flyer

Online bierproeverij van 5 bieren met 5 hapjes, vanuit Cafe de Beurs opgenomen en live bij u in huis!
Voor € 28,50 kunt u een pakket kopen met daarin 5 speciaalbieren en 5 begeleidende hapjes. In samenwerking met drankenhandel Rovin, Albert Schuermans uit Dongen bezorgen wij de pakketten in Oosterhout en omliggende dorpen gratis.

Om deel te nemen kun je een mail sturen voor woensdag 23 september naar info@cafedebeurs.nl met daarin;
- Uw naam
- Hoeveel pakketten je wilt afnemen
- Graag uw adresgegevens voor de bezorging, de pakketten bezorgen wordt op zaterdag 26 september, aan het eind van de ochtend gedaan.
Het bedrag (€28,50 x aantal pakketten dat u afneemt) mag u overmaken naar: NL48RABO0326789960 tnv Vof Florijn Cafe de Beurs, onder vermelding van je naam en proeverij 26 september.

Op zaterdag 26 september gaat om 19:30 de stream online, we streamen via Youtube. Om 20:00 beginnen we met de proeverij gepresenteerd door Ben van Etten en Rick Nijssen. Hierin gaan we weer uitleg geven over de bieren en hapjes, gaan we meer vertellen over de wereld van bier, een leuke quiz doen en nog veel meer.

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen