Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

BinnenBock | Online bierwandeling en thuisproefeditie

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

BinnenBock

BinnenBock organiseert het BINNEN Bierwandeling evenement waarbij je thuis bockbier drinkt. Dit is een alternatieve thuisproefeditie voor de Bokkenwandeling.

BinnenBock banner

Alternatieve bierwandeling

Op 20 november 2020 wordt het tweede BINNEN Bierwandeling evenement, de Binnenbock georganiseerd. De alternatieve thuisproefeditie voor de Bokkenwandeling. Door de COVID-19 restricties is het niet mogelijk de reguliere Bokkenwandeling te organiseren op de manier waarop u en wij dat gewend zijn.

Virtuele bierwandeling langs vier brouwerijen met Bas Koster en Frank van Leeuwen
Hoe gaat de BinnenBock in zijn werk? Bas en Frank nemen u mee voor een virtuele bierwandeling langs vier brouwerijen. U schakelt in met een speciale link die u vooraf ontvangt. Vanuit de studio presenteren zij een inhoudelijke maar luchtige biershow waarbij u ook een kijkje in de keuken van de deelnemende brouwerijen. Tijdens het programma worden zes bieren behandeld. Het programma begint om 20.30 en sluit om 22.30 uur.

Bierpakket bestellen

Meedoen? bestel het BinnenBockpakket
Deelname aan de BinnenBierwandeling kost € 32.50 per pakket. Wij zijn uitgegaan van één pakket per persoon, maar u kunt natuurlijk ook kiezen om het pakket te delen met twee of drie personen.

Het pakket  bevat:

6 flesjes (33cl) bieren (6 bockbieren van een aantal verschillende kleine Nederlandse brouwerijen.
één proefglas
beschrijving van de bieren
Ludieke attentie
zes hapjes (één klein hapje bij ieder Bockbier)

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen