Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Braugarten bierfeest Brouwerij Nevel | Afscheid Honig

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Braugarten bierfeest Brouwerij Nevel

Brouwerij Nevel moet het Honigcomplex dit jaar verlaten en om dit afscheid te vieren organiseren zij het BrauGarten bierfeest in samenwerking met Café de Blaauwe Hand.

Braugarten bierfeest Nevel
Nevel Artisan Ales Logo
Nevel Artisan Ales

Braugarten Bierfest bij Brouwerij Nevel Een groots afscheidsfeest in de vorm van een Braugarten van Brouwerij Nevel in samenwerking met Café in de Blaauwe hand. Eind 2021 staat de verhuizing gepland van brouwerij Nevel uit Nijmegen. Om het afscheid van Nevel te ‘vieren’ organiseert het daarom in samenwerking met Café in de Blaauwe Hand een eindfeest op het Honigcomplex.

Muziek

Braugarten pakt dit jaar uit met een uitgebreid programma, van livemuziek tot dj’s. Van woensdag tot en met zondag kunnen mensen genieten van een uitgebreid muzikaal programma. Met op woensdag en donderdag livemuziek van onder andere Juan Juan, een Amsterdamse band die furore maakt in de Nederlandse muziekwereld met invloeden van Devendra Banhart tot The Velvet Underground en veel muzikale sferen uit Zuid-Amerika.

Donderdag 5 augustus verwelkomt Braugarten de bekende Tilburgse Band The Small Breed. De band uit Tilburg grijpt terug naar de golden era van de seventies, de tijd dat ‘popmuziek’ nog een puur kwaliteitskeurmerk was. The Small Breeds muziek staat vol inventieve melodieën en gevarieerde instrumentatie, die volledig in dienst staan van het ultieme doel: het perfecte popliedje. Op vrijdag 6-, zaterdag 7- en zondag 8 augustus zijn bekende Nijmeegse organisaties zoals Café De Plak, Diskodip en Waaghals uitgenodigd met een fijne selectie aan Nijmeegse DJ’s met verschillende genres: van disco tot hiphop en van house tot wereldmuziek.

Speciaalbier en eten

Ook voor de fijnproevers is er genoeg te beleven. Zo zijn er meerdere speciaalbier-barren aanwezig, is er gezorgd voor lekker eten én is er gedacht aan de aankleding door de Nijmeegse organisatie Naaistreek.

Tickets voor Braugarten kosten €6,50 (inclusief servicekosten) en zijn verkrijgbaar via deze link. Braugarten werkt volgens de opgestelde COVID-19 richtlijnen vanuit het RIVM, dat betekent dat het terras ruim is opgezet en zitten verplicht is. Een negatief testbewijs of vaccinatiebewijs is niet nodig. 

(Openings)tijden

Woensdag 04 augustus van 16:00 tot 23:00 uur
Donderdag 05 augustus van 16:00 tot 23:00 uur
Vrijdag 06 augustus van 15:00 tot 23:00 uur
Zaterdag 07 augustus van 15:00 tot 23:00 uur
Zondag 08 augustus van 14:00 tot 20:00 uur

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen