Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Singelbierwandeling 2021 | Wandelen en bieren proeven

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Singelbierwandeling 2021

Tijdens de Singelbierwandeling wandel je door het schitterende Singelpark in Leiden en maak je acht bierstops bij horeca-locaties om bieren te proeven.

Singel bierwandeling in leiden
Leidsch Bier header
Leidsch bier logo

Op 19 september 2021 organiseert Bierwandeling.nl (het samenwerkingsverband van ProKwadraat en Bierproeverij Op Eigen Wijze) de allereerste editie van de Singelbierwandeling.nl. Een stevige wandeling van bijna 7 kilometer langs 8 horeca-etablissementen langs de Leidse singels.

De deelnemers maken dan gelijk kennis met het Singelpark dat bijna zijn blijvende status heeft bereikt. Het resultaat is een sensationeel aansluitend park langs de singels is ontstaan. In de acht locaties worden bieren uit de directe omgeving van Leiden getapt in een speciaal glas en voorzien van een klein bijpassend hapje.

Ontmoet de brouwer

In de locatie is de brouwer paraat om toelichting te geven of is een beschrijving aanwezig van het getapte bier. Deelnemen kan door een ticket te kopen bij Bierwandeling.nl. Start vanaf 13.00 uur. Deelname aan de Singelbierwandeling kost € 32,50 p.p. Hiervoor ontvangt men een uniek Bierwandelingglas (15 cl), routebeschrijving en acht bierbonnen. In elke locatie wordt een stempel gezet en als de Singelbierwandeling is volbracht ontvangt de deelnemer op vertoon van een volle stempelkaart een oorkonde.

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen