Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Roosendaals Bockbierfestival | Bierfestival met bock

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Roosendaals Bockbierfestival 2021

Roosendaals Bockbierfestival 2021 vindt plaats op 2 oktober vanaf 14:00 uur. Er zullen meer dan 50 bockbieren te proeven zijn in zes verschillende cafés in Roosendaal.

Roosendaals Bockbierfestival

Op zaterdag 2 oktober 2021 organiseert het Roosendaals Biergilde vanaf 14.00 uur het Roosendaals Bockbierfestival op de Markt in Roosendaal. Deze achttiende editie van het festival wordt gehouden in zes verschillende cafés: De Drie Weesgegroetjes, Chagall, Ergens Anders, Jaxx, het Wapen en de Sjoes.

Veel bockbieren

Met meer dan 50 bockbieren kent dit festival het grootste aanbod van Nederland. Tickets zijn nu te verkrijgen via www.roosendaalsbockbierfestival.nl. Op het terras van café Ergens Anders staat het uitgiftepunt van het bierfestival. Festivalgangers kunnen hier 's middags proefglazen, festivalboekjes en munten aanschaffen. Het proefglas wordt samen met een festivalboekje aangeboden voor €8,00. Munten kosten €2,25 per stuk. Aan de bar van de deelnemende cafés kunnen bezoekers met de festivalmunten betalen. Kijk op http://facebook.com/RoosendaalsBockbierfestival voor meer informatie.

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen