Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bokkenwandeling 2021 | Bockbier drinken in Leiden

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bokkenwandeling 2021

Op 7 november 2021 wordt de Bokkenwandeling in Leiden gehouden. Ga op pad voor een wandeling langs zes cafés* in de Leidse binnenstad die allemaal een ander Bockbier van kleine Nederlandse brouwerij op tap hebben.

Bokbierwandeling leiden

Ieder jaar in november organiseren ProKwadraat-Groepswijzer.nl en Bierproeverij Op Eigen Wijze de Bokkenwandeling Leiden. Een wandeling langs zes cafés in de Leidse binnenstad die allemaal een ander bockbier op tap hebben. Kortom een uitermate gezellige proeverij!

Vanzelfsprekend doen de gastheren/vrouwen van deze etablissementen hun uiterste best om u in de watten te leggen door het tappen van een mooi glas bockbier met een bijpassend hapje. Start vanaf 14.00 uur. Deelname aan de Bokkenwandeling kost € 32,50 p.p. U ontvangt een uniek (bockbier)glas, routebeschrijving, stempelkaart en zes bockbierbonnen.

Stempelkaart

U haalt in elke kroeg een stempel en als u de Bokkenwandeling volbrengt ontvangt u op vertoon van een volle stempelkaart een oorkonde en een leuke attentie. De eindtijd van de Bokkenwandeling is circa 19.00 uur, maar u mag natuurlijk gerust langer blijven… Neem een kijkje bij de Bokkenwandelingen van de afgelopen jaren om een indruk te krijgen van dit gezellige evenement. NB: de online verkoop van de Bokkenwandeling stopt op donderdagmiddag 4 november 2021 om 12.00 uur. Op 7 november 2021 is er nog na-inschrijving (indien nog kaarten beschikbaar zijn) tussen 13.30 en 14.15 uur bij ProKwadraat, Haagweg 8. De kaarten kosten op de dag zelf € 34,50 per stuk.

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen