Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

't Slokje Bierfestival 2023 | Speciaalbier in Hilversum

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

't Slokje Bierfestival 2023

't Slokje Bierfestival zal op 2 tot en met 4 juni gehouden worden op de Keiplein in Hilversum. Ervaar en geniet van de gezelligste bierfestival van Hilversum.

T Slokje Bierfestival 2023
T Slokje Bierfestival FLYER 2023
T Slokje Bierfestival Sfeer 2023

Bierfestival in Hilversum

Bierfestival 't Slokje wordt georganiseerd door Roast Bar & Grill en 't Slokje Bier Events, en vindt plaats op het Keiplein van 2 juni tot en met 4 juni. 

Het festival is gratis toegankelijk en duurt drie dagen, er is voldoende tijd om te genieten van al het lekkers dat het te bieden heeft. Het is de perfecte gelegenheid om nieuwe smaken te ontdekken en te leren over speciaalbier.

Maar het 't Slokje Bierfestival biedt meer dan alleen speciaalbier. Je kunt genieten van bijpassende streetfood gerechten van Roast Bar & Grill. Daarnaast is er live muziek met zang, rauwe gitaren en groovy drums om de sfeer compleet te maken.

Ben jij een echte bierliefhebber en wil je de smaakvolle wereld van speciaalbier ontdekken? Dan mag je het 't Slokje Bierfestival in Hilversum zeker niet missen! Dus zet dit festival in Hilversum in je agenda en kom langs om te genieten van de smaakvolle wereld van speciaalbier!

Voor meer informatie en arrangementen, ga naar www.tslokje.nl

(Openings)tijden

Vrijdag 02 juni van 16:00 tot 00:00 uur
Zaterdag 03 juni van 16:00 tot 00:00 uur
Zondag 04 juni van 14:00 tot 20:00 uur

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen