Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Street Art Tour & High Beer Arnhem | Bierproeverij

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Street Art Tour & High Beer Arnhem

Kan je een street art tour combineren met een ‘high beer’? Natuurlijk! Ga mee op 21 december tijdens de unieke ‘crossover’ middag van ArnhemLife en Bierwandeltochten. Het thema van deze middag is ‘Street Art’.

Stadswandeling en high beer bierproeverij in Arnhem

Gids Petra van ArnhemLife laat je in twee uur verschillende mooie street art in Arnhem zien. Ze vertelt verschillende leuke feiten en weetjes over de stad en je komt op plekken waar je nog niet eerder bent geweest. Biersommelier Maarten gaat ook mee om onderweg het één en ander over de verschillende Arnhemse brouwerijen te vertellen. Na 2 uur schuiven we aan in een gezellige kroeg voor een ‘High Beer’. Vier bieren passeren de revue die speciaal zijn uitgezocht om hun mooie labels (èn kwaliteit). Natuurlijk horen er ook verschillende lekkere hapjes bij.

Zaterdag 21 december
Startlocatie: Stationsplein Arnhem
Starttijd: 13:00 uur

Een kaartje kopen kan via de link hieronder. Wacht niet te lang want er zijn maar een beperkt aantal tickets beschikbaar.

TIP: Weet je geen Sinterklaas cadeau te geven aan je vader, moeder, collega, vriend, broer of zus? Het probleem is al opgelost: geef hem of haar als cadeau een ‘High Beer’ en wandeltour! Een middag vol cultuur en bier, wie wil dat nou niet? 100% garantie op vermaak en plezier, ja zeker, dat zegt deze Piet.

Tickets

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen