Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Grand Prestige dag 2019 | Hertog Jan Brouwerij in Arcen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Grand Prestige Dag 2019

Op zaterdag 23 november 2019 vindt de Hertog Jan Grand Prestige Dag plaats bij de brouwerij in Arcen. Tijdens deze dag zijn er tal van leuke bieractiviteiten.

Grand Prestige dag
Hertog Jan logo
Hertog Jan brouwerij

Grand Prestige Dag

Voor de vierde keer op rij organiseert Hertog Jan een speciale dag die volledig in het teken zal staan van hun kroonjuweel Grand Prestige. 18 jaar geleden ontdekte Gerard per toeval de smaakevolutie van Hertog Jan Grand Prestige. Sindsdien is Hertog Jan zich  steeds meer gaan verdiepen in de rijping van ons bier. Vele flessen liggen in de kelder in Arcen, sinds 2017 rijpt de brouwerij het kroonjuweel van Hertog Jan zelfs op houten vaten en steeds meer liefhebbers rijpen thuis hun verzameling Grand Prestige. Reden genoeg voor een dag die volledig gewijd is aan Hertog Jan Grand Prestige. Benieuwd geworden naar het complete verhaal? Op zaterdag 23 november 2019 vindt de Hertog Jan Grand Prestige Dag plaats op onze brouwerij in Arcen. Tijdens deze dag wordt het bestaan van dit bijzondere bier en de heerlijke smaakevolutie die het rijpen ervan teweegbrengt gevierd.

Activiteiten

Een greep uit de verschillende activiteiten op de Hertog Jan Grand Prestige Dag:

- Een exclusieve kans om je Grand Prestige collectie uit te breiden met een fles gerijpte Grand Prestige uit 2014 verpakt in een mooie geschenkverpakking (let op: gelimiteerde oplage).

- Een brouwerijbezoek volledig toegespitst op de Grand Prestige en het rijpingsproces. De rondleidingen tijdens de Grand Prestige Dag zijn volledig volgeboekt, aanmelden hiervoor is helaas niet meer mogelijk..

- Koop bijzondere Hertog Jan Grand Prestige geschenken.

- Een les over onder andere het rijpingsproces door biersommelier Fiona de Lange. Inschrijven voor haar workshop kan op de Grand Prestige dag.

- Laat je eigen Hertog Jan Grand Prestige glas graveren.

- Kom kijken bij sw zeefdrukkers die een combinatie van mouten uit de Grand Prestige gebruiken voor het bedrukken van unieke shirts.

- Proef de heerlijke smaken van Grand Prestige verwerkt in bonbons.

- Zie hoe de brouwers heerlijke bieren brouwen met behulp van onze mobiele brouwerij.

- Test je kennis over Grand Prestige en haar rijpingsproces tijdens de Grand Prestige Pubkwis.

- Geniet onder het genot van een hapje en drankje van live muziek en entertainment, onder andere verzorgd door studenten aan het Impresariaat Kunsten.

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Te drinken bieren

Zie meer merken

Zie minder merken

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen