Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

1e Editie Barrel Aged Bierfestival | Vatgerijpte bieren

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

1e Brabants Barrel Aged Bierfestival

Het 1e Barrel Aged Bierfestival van Brabant met meer dan 40 verschillende Barrel Aged Speciaalbieren. Van Whisky tot Aguardente en Tequila, alle vaten komen voorbij en zorgen voor complexe en smaakvolle bieren.

BBABF_Fotor
Gebroeders Roodbaard
Reuzenbier header image

In navolging van 2 edities Speciaalbierfestival Hoeven in de binnentuin van Bovendonk volgt op 25 een winters Barrel Aged Bierfestival in de knusse en historische refterzaal van het klooster. Ook dit festival organiseert Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk in samenwerking met Brouwerij 't Meuleneind uit Hoeven.

Barrel Aged Bier

Dat speciaalbier populair is valt niet te betwisten. Kleine én grote brouwerijen durven steeds meer te experimenteren met smaakcombinaties en brouwtechnieken. Barrel Aged bier is daar een van de mooie resultaten van. Na het brouwproces wordt het bier niet in stalen vaten gelagerd, maar in houten vaten waar eerder whiskey, port, sherry of tequila heeft gerijpt. Door deze vaten te hergebruiken ontstaat een bijzondere smaakcombinatie tussen het bier en een vleugje whiskey, port of sherry.

Brabants Barrel Aged Bierfestival

Brouwerij 't Meuleneind heeft bij Brouwerijen uit heel Brabant de beste en meest bijzondere, vaak in beperkte oplage gebrouwen barrel aged bieren geselecteerd voor dit winterse festival. Zo'n 40 verschillende Barrel Aged Bieren zijn er te proeven op 25 januari.

Het aantal kaarten zijn beperkt dus bestel ze snel!
Facebook: Brabants Barrel Aged Bierfstival
Website: Tickets Brabants Barrel Aged Bierfestival

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen