Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Beer & Food Festival | Bierfestival in Oosterhout

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Beer & Food Festival

Verschillende brouwers presenteren hun bieren. Daarnaast is er bij elke brouwer ook een foodparingshapje bereidt door de Oosterhoutse horeca! Kom proef en geniet!

Bier en food festival in oosterhout
De Koningshoeven brouwerij

Op 25 september 2021 zal een nieuw evenement plaatsvinden in Oosterhout in de Klappeijstraat en deels op de markt in Oosterhout. Omliggende (of deelnemende) cafés en restaurants organiseren dan een Beer & Food Festival waarbij zgn. foodpairing centraal zal staan.  

Bier en eten

Lokale en niet-lokale brouwerijen zullen hun bieren presenteren in combinatie met hapjes die zijn ontwikkeld samen met restaurants en cafés van de Markt en de Klappeijstraat. Een bijzondere culinaire ervaring! Zeker als het hapje samen met een biertje wordt genuttigd: Beer meets Food in een foodparing 2.0!  

Naast de culinaire bezoeker zal dit evenement ook de bierliefhebber aanspreken, maar verwacht de organisatie ook bezoekers die gewoon houden van een hapje en een drankje en een gezellig evenement. Live muziek in de vorm van straatmuzikanten en troubadours zullen de sfeer dan ook ten goede komen.  

De hapjes en biertjes kunnen worden betaald met consumptiebonnen die op diverse punten (deelnemende zaken) worden verkocht. Het leukst is echter om het Beer & Food startpakket te nemen: een speciaal Beer & Food glas voor €15,- inclusief 3 consumptiebonnen. Bij inleveren van dit glas aan het einde van de evenement krijg je dan een flesje bier mee naar huis.  

Prijsuitreiking

Voor de deelnemende bedrijven is genoeg reden om goed voor de dag te komen want ze dingen mee naar een eervolle prijs; een wisselbeker voor het Beste Biertje of Mooiste Foodpairing. De bezoekers brengen hier hun stem voor uit en kunnen daarmee ook nog mooie prijzen winnen waaronder een brouwerijbezoek of dinerbon. De prijsuitreiking zal om 19:00u plaatsvinden bij de stand van de organisatie.  

Kortom; een bijzonder, mooi, culinair en vooral gezellig evenement staat op de agenda in Oosterhout!

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen