Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierdegustatie: Abdijen en hun bieren | Bierproeverij

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierdegustatie: Abdijen en hun bieren

Abdijbieren zijn een typisch Belgisch fenomeen en tijdens de degustatie gaan we op ontdekking bij abdijen waar ze nog zelf brouwen of terug gaan beginnen brouwen dankzij de bouw van micro- en crafbrouwerijen en we laten u ook de niet-erkende abdijbieren ontdekken.

Evenement Abdijen en hun bieren

Proeverij: Abdijen en hun bieren

"Als gediplomeerd biersommelier hou ik van oprechtheid en mensen met een verhaal." De afgelopen jaren is hij heel veel enthousiaste personen tegengekomen met hun eigen redenen om een passie te hebben voor bier in Vlaanderen. Sommigen puur om er heerlijk van te genieten en te proeven en anderen kregen de smaak te pakken om zelf aan de slag te gaan. Hij wenst de Vlaamse brouwer in de kijker te plaatsen, niet enkel met het bier, maar ook met zijn of haar verhaal. Wat drijft deze mensen.

Biersommelier: Peter Vandecaveye, biersommelier en oprichter van Vlaamse Brouwers stelde deze avond samen met aandacht voor het verhaal achter de brouwerij.

Tijdstip: De degustatieavond start om 19u30 en we ronden af omstreeks 22 uur.

Ter info: Ze voorzien naast hapjes ook het nodige brood om tussendoor de mond even te reinigen om een nieuw biertje te proeven.

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen