Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierdegustatie Porters & Stouts | Bierproeverij

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierdegustatie Porters & Stouts

Leer het verschil ontdekken tussen een Porter en een Stout. Waar komen ze vandaan? Kom deze mysterieuze en donkere verleiders ontdekken. Laat uw smaakpapillen prikkelen met aantrekkelijke toetsen van koffie, chocolade en gedroogd fruit.

Bierproeverij Porters & Stouts

Porter & Stouts

Gediplomeerd Zytholoog Kathleen neemt je graag mee in de bierwereld om smaken, geuren en kleuren te ontdekken van Vlaamse bieren. Na een een loopbaan van 26 jaar in een groot electronica consumenten bedrijf als software ingenieur heeft ze een volledige ommezwaai gegeven aan haar carrière en haar (bier)hart gevolgd. Ze is altijd al in bier geïnteresseerd geweest, zowel in het proeven als in de geschiedenis van het bier als in het brouwproces van de verschillende bierstijlen. Ze heeft bier altijd geprefereerd boven wijn. Velen kennen waarschijnlijk het gevoel hoe goed een beter biertje smaakt na de obligate wijn bij een diner op een feest. De fijne sprankel en bitterheid op de tong zijn een feest op zich.

Huiszytholoog: Kathleen en expert in foodpairing van Kate’s Bier Advies zorgt voor de samenstelling van onze bierdegustatieavonden. Er zijn zo veel verschillende smaken en stijlen in bier, elk met hun eigen verhaal en geschiedenis.

Tijdstip: De degustatieavond start om 19u30 en we ronden af omstreeks 22 uur.

Ter info: Ze voorzien naast hapjes ook het nodige brood om tussendoor de mond even te reinigen om een nieuw biertje te proeven.

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen