Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

2e Bierfestival Leeuwarden 2019 | 100+ speciaalbieren

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierfestival Leeuwarden 2019

Neushoorn en De Markies organiseren de tweede editie van Bierfestival Leeuwarden 2019 op 28 september met meer dan honderd speciaalbieren en met 15 brouwerijen.

Bierfestival Leeuwarden logo
Texelse bierbrouwerij
Van Moll logo

Op zaterdag 28 september organiseert speciaalbier café De Markies in samenwerking met poppodium Neushoorn de tweede editie van het Bierfestival Leeuwarden. Tijdens het festival kunnen meer dan honderd speciaalbieren worden geproefd, gepresenteerd door vijftien brouwerijen. Drie uitzonderlijke tap-takeovers in de beide locaties maken het exclusieve aanbod compleet.

De eerste editie was een groot succes. En dat vraagt natuurlijk om een vervolg. Bijna duizend fijnproevers uit de wijde omtrek kwamen af op het aantrekkelijke aanbod van bijzondere bieren. Tijdens het bierfestival worden de lekkerste speciaalbieren gepresenteerd en kan er persoonlijk kennis gemaakt worden met de brouwers. Onder andere brouwerijen Sweetwater (VS), The Musketeers (B), De Moersleutel, Brouwerij ’t IJ, de Texelse bierbrouwerij en Uiltje brewing zijn van de partij. Er is een breed scala aan craft brouwers te vinden met diverse bier stylen. Naast speciaalbier zijn er ook diverse stands aanwezig met hapjes en eten. De Backstage wordt tijdelijk een restaurant met lekkere en betaalbare plate service gerechten. Omdat de vorige editie zo’n succes was, is dit jaar de capaciteit verhoogd: er is dit jaar plek voor 1250 bierliefhebbers verspreid over De Markies en alle zalen van Neushoorn. De afterparty in de Backstage’ na afloop is gratis toegankelijk.

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen