Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Beer, Burgers and Two Smoking Barrels 2021

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Beer, Burgers and Two Smoking Barrels 2021

Hét Speciaalbierfestival van Helmond! 5e editie van dit Helmondse bierfestival met onder andere 10 brouwers, live muziek en een grote barbecue voor de beste burgers.

Beer, Burgers and two smoking barrels bierfestival 2021

Beer, Burgers & Two Smoking Barrels 2020

Hét speciaalbierfestival van Helmond! 29 mei vieren zij van 14:00 tot 21:00 hun inmiddels alweer 5 jarige Jubileum!
Bigger, Better... Beer & Burgers!

5th ANNIVERSARY

En dat moet gevierd worden natuurlijk! Hoe dan? Om te beginnen met méér brouwers (dus meer bier) dan vorige jaren. Op ‘The Beast’ zullen dikke sappige Jubileum-Burgers worden voorzien van sexy grill-strepen door de BBQ crew. Uit de speakers knallen er kneiters van hits uit de platenkoffer van DJ Frogson. Dit alles afgewisseld met stevige staaltjes live muziek die het feest helemaal compleet gaan maken vanaf het podium! Oh ja... Er mag gedanst worden! 

Uiteraard met de vertrouwde gezelligheid en op dezelfde schitterende plek midden in het groen!  WAT!? Je lust geen bier? Geen paniek.. dan kom je toch een lekker glas wijn drinken! Tevens is er volop frisdrank voor de BoB en gratis ranja voor de kids! Voor de liefhebbers staat de Ciderbar er dit jaar natuurlijk ook weer!

Praktische informatie

De Biermarkt is vrij toegankelijk en door iedereen te bezoeken. Let wel op, om van de speciaalbieren te proeven moet je in het bezit zijn van een Proefglas. Een proefglas kun je bemachtigen door online een kaartje te bestellen op Beerburgers.nl.

Online kaartjes kosten €10,75 inclusief fee (proefglas en 2 munten) Aan de kassa kost een kaartje € 12,50 (OP=OP) dus snel naar de Webshop als je verzekerd wilt zijn van een proefglas!

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen