Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierdegustatie: Strips & Bier | Bierproeverij

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierdegustatie: Strips & Bier

De stripfiguur ‘Katelijne van Brugge’ laat je 6 bieren proeven, telkens met de nodige uitleg, die iets te maken heb met strips. Dit kan door een mooi etiket zijn, een etiket getekend door een striptekenaar, een bier genoemd naar een stripreeks…een ware ontdekkingstocht dus.

Evenement Strips en Bier

Strips & Bier

Als gediplomeerd Zytholoog neemt Kathleen je graag mee in de bierwereld om smaken, geuren en kleuren te ontdekken van onze Vlaamse bieren. Na een een loopbaan van 26 jaar in een groot electronica consumenten bedrijf als software ingenieur heeft ze een volledige ommezwaai gegeven aan haar carrière en haar (bier)hart gevolgd. Ze is altijd al in bier geïnteresseerd geweest, zowel in het proeven als in de geschiedenis van het bier als in het brouwproces van de verschillende bierstijlen. Ze heeft bier altijd geprefereerd boven wijn. Velen kennen waarschijnlijk het gevoel hoe goed een beter biertje smaakt na de obligate wijn bij een diner op een feest. De fijne sprankel en bitterheid op de tong zijn een feest op zich.

Huiszytholoog: Kathleen en expert in foodpairing van Kate’s Bier Advies zorgt voor de samenstelling van onze bierdegustatieavonden. Er zijn zo veel verschillende smaken en stijlen in bier, elk met hun eigen verhaal en geschiedenis.

Tijdstip: De degustatieavond start om 19u30 en we ronden af omstreeks 22 uur.

Ter info: Ze voorzien naast hapjes ook het nodige brood om tussendoor de mond even te reinigen om een nieuw biertje te proeven.

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen