Brauerei Drüssel was een bierbrouwerij uit Diekirch (Luxemburg).
Deze brouwerij vind zijn oorsprong als in 1724 maar Frantz Drüssel - Knell (1737 - 1809) is de eerst bekende brouwer die in 1836 goedkeuring kreeg om te gaan brouwen. Tevens was hij ook nog boer als slager was.
Later nam Jacques Drüssel - Braun (1784 -1853) de brouwerij over. Na zijn dood in 1853 ging de zaak over op beide zonen, Jacques Drüssel - Glesener (1814 - 1860) en Jean-Pierre Drüssel - Buchholtz (1824 - 1890).
In 1855 kregen ze een goedkeuring voor het plaatsen van een ondergrondse ijskelder in het Bamerthal, dit voor het produceren van lager bier.
De brouwerij kwam in 1860 in handen van Marguerite Drüssel - Glesener en hierna in 1862 bij Jean-Pierre Drüssel - Buchholtz, Jean-Pierre Glesener
Op 26 juni 1871 wordt Brauerei Drüssel - Glesener in Diekirch overgenomen en gaat verder als Brauerei de Diekirch.
Rond 1908 wordt het pand geveild.