Eilandkriebel Header

Diks Eilandkriebel Blond

Eilandkriebel Logo
Brouwerij Familiebrouwerij Diks
Land Nederland
Gebrouwen sinds 2017
Soort Blond bier
Alcohol 6,4%
Gisting Ondergisting
Kleur Blond
Drink temperatuur 6-7 °Celsius
Stamwortgehalte Onbekend
Website familiebrouwerijdiks.nl/...

Smaak & beschrijving

Eilandkriebel is blond en bijna strogeel van kleur door het gebruik van lichte gerstemout. In het volmout gebrouwen bier (hier zijn dus geen suikers aan toegevoegd) proef je de smaak van het graan op zijn best. Tijdens het koken van het Wort zijn maar liefst vijf bloemige hopsoorten toegevoegd. 

Dit speciale blonde bier heeft 6,4% alcohol, is ondergistend en ongefilterd. Dit betekent dat alle smaak bewaard is gebleven. In ons speciale seizoen-bierglas geschonken een feest voor het oog en een streling voor de tong. Van de tap of van de fles combineert dit blonde bier fantastisch met een heerlijke maaltijd of om lekker te genieten na een dag op het eiland. 

Volgens Familiebrouwerij Diks is het "foorjaar" (eiland dialect voor lente) het mooiste seizoen dat er is. Bierbrouwen is de passie van de familie en daarom hebben zij dit lekkere blonde biertje gebrouwen. Verder is het een goudgeel en helder biertje perfect voor in het zonnetje.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Amstel Pilsener

Zeg het eens met een vaasje
In deze Amstel Reclame blijkt dat het delen van gevoelens niet gemakkelijk is voor mannen. Zeg het daarom met een vaasje Amstel luidt het in de commercial.

Meer reclames van Amstel Pilsener

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Biernet. Meer dan tienduizend bezoekers gingen je voor!