Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bieren van brouwerij 't IJ uit Amsterdam

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

't IJ

Brouwerij 't IJ uit Amsterdam heeft verschillende bieren en bijna alles is ook te proeven bij het proeflokaal van de brouwerij.

ijwit
columbus bier logo
Flink - Blond bier van brouwerij 't IJ uit Amsterdam

Achtergrond Informatie

't IJ bieren worden gebrouwen door in . Er zijn op dit moment 8 biermerken van 't IJ bekend. Bekijk de bieren in onderstaande overzicht.

Brouwerij 't IJ heeft verschillende bieren en verschillende soorten bier. Over het algemeen wat zwaardere bieren met meer dan 6% alcohol, maar dit verschilt per biermerk.

Alle 't IJ merken

 • 't IJ Mosaic Pale Ale - Pale Ale - 5,2%

  De naam verklapt al dat de Mosaic hop een belangrijk aandeel heeft in de hoppigheid maar er ging ook wat Amarillo in de hopmix. Dat zorgt voor een frisbitterig, licht tropisch aroma van gedroogde citrus. Daarnaast heeft de Mosaic Pale Ale een bijna saison-achtige, kruidige droogheid. Lekker om mee in de (na)zomerzon te zitten.

 • Columbus - Ale - 9%

  Columbus is een zwaar bier met een volle smaak. Door de grote hoeveelheden mout en bittere hop wordt deze complexe volle smaak gecreëerd. Met een alcoholpercentage van 9% een zeer zwaar bier.

 • Flink - Blond - 4,7%

  Flink heeft een fijne hoppige en een verfrissend bittere smaak. De smaak van dit blonde bier wordt aangevuld door subtiele fruitige aroma’s van frisse kruiden en rijpe sinaasappel.

 • IJ IPA - India Pale Ale - 6,5%

  Heerlijke aroma’s van grapefruit en bloemen. De smaak van de IPA van 't IJ is heerlijk hoppig. Een speciaalbier met een fruitige bittere afdronk die je lang zult blijven proeven.

 • IJbok - Herfstbok - 6,5%

  IJbok is donker en stevig van smaak, niet te zoet. De mooie lichtbruine schuimkraag blijft lang staan, terwijl het donkere zwartbruine bier zijn aroma’s van de geroosterde mout loslaat: basterdsuiker, karamel, gist en mooi donker fruit. De afdronk van IJbok is prettig droog.

 • IJndejaars - Winter - 9%

  IJndejaars bier van Brouweij 't IJ heeft een kruidige balans tussen caramel, citrus en lichtbittere hop die je tijdens de donkere dagen weer een warm gevoel geeft. IJndejaars wordt elk jaar aan het einde van het jaar gebrouwen. Ieder jaar brouwen ze bij Brouwerij 'IJ het bier ietsjes anders, zodat het elk jaar weer spannend is hoe IJndejaars zal smaken. De smaak van het IJndejaars bier blijft jaren goed. Als je het bier koel en donker (bijvoorbeeld in de kelder) bewaard, is deze na jaren nog goed te drinken. Misschien zelfs nog wel lekkerder en voller van smaak.

 • IJwit - Wit - 7%

  Dit bier is weinig bitter, een beetje fruitig, weinig moutig, beetje zoet, gemiddeld kruidig, weinig zuur.

 • Zomerblond - Blond - 4,8%

  Zomerblond van brouwerij 't IJ heeft een stevige bitterheid en fruitige smaken van de Waimea, Cascade en Chinook hop. Zomerblond is een verfrissend bier dat met 4,8% alcohol ook lekker drinkt in de zon.

Bekijk alle merken

Nieuws items

 • Weizen van Radboud

  Prijswinnende bieren Noord-Holland

  Afgelopen weekend werd in de Grote Kerk in Alkmaar de vierde editie van de bierverkiezing van NH Media gehouden. Meerdere speciaalbieren vielen in de prijzen. 

  Biermerken

  18 jun 2018 bij Nieuws

 • Amsterdamse Bierkaart: Allmouth van Pontus beste bier Amsterdam

  Allmouth van Pontus beste bier van Amsterdam

  De Allmouth van Pontus is verkozen tot beste bier van Amsterdam. Tijdens de Amsterdamse Bierkaart werden er 43 bieren geproefd afkomstig van 22 Amsterdamse brouwers. 

  Biermerken

  19 jan 2018 bij Nieuws

 • Bierista Winterbierverkiezing

  Winterbier-verkiezing is strijd Nederland - België

  De 15 finalisten voor Bierista’s Beste Beoordeelde Winterbier verkiezing zijn bekend. Uit een lange lijst bieren zijn vijftien kanshebbers geselecteerd.

  Biermerken

  17 nov 2017 bij Nieuws

 • Beste Bockbier van NL

  D'n Ossebock: beste bockbier van Nederland

  Het bockbier D’n Ossebock van de Muifelbrouwerij uit Berghem is uitgeroepen tot beste bockbier van Nederland. Dat werd bekendgemaakt op het grootste en oudste bierfestival van Nederland, het PINT bockbierfestival in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

  Biermerken

  31 okt 2016 bij Nieuws

 • Hopwit van Brouwerij het IJ

  ABT Bier van de maand: Hopwit

  Hopwit van Brouwerij 't IJ is verkozen als ABT Bier van de maand. Hopelijk lekker nazomeren met dit heerlijke witbier met 5,5% alcohol.

  Biermerken

  4 sep 2015 bij Nieuws

 • Amsterdams Mooiste Kalender brouwerij t IJ

  Brouwerij 't IJ heeft eigen kalender: Amsterdams Mooiste

  Brouwerij ’t IJ en fotograaf Paul Bellaart brengen een ode aan de mooiste vrouwen van Amsterdam met een kalender waarin puur bier en prachtige vrouwen mooi gecombineerd worden.

  Bierproducten

  21 dec 2014 bij Nieuws

 • Zie alle nieuwsberichten.

  Reactie plaatsen

  Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

  Zie meer reacties

  Zie minder reacties