Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

5 cadeautips voor Vaderdag

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

5 cadeautips voor Vaderdag

14 juni 2016 door Redactie Biernet

In deze blog bieden we je 5 tips aan voor je bier liefhebbende vader. Welk type bierliefhebber is hij? Lees dit blog en raak geïnspireerd voor een goed Vaderdag cadeau.

Vader proost met zoon op Vaderdag

Houd je vader wel van een biertje op z'n tijd? Bier kun je op vele verschillende manieren ervaren, welke past het best bij jouw vader?

1. Pa houdt van een getapt biertje

De eerste tip is voor die vader die het liefst van een vers getapt biertje houdt. Waarom altijd de deur uit moeten voor deze traktatie? Het is mogelijk om thuis een heerlijk verfrissend biertje te tappen! Bekijk deze speciale Vaderdag set van de Heineken SUB. In deze set vind je de Heineken Sub met 4 Torps: twee met Heineken, één met Heineken H41 en één met Affligem Blond.

Heineken SUB Vaderdag actie

2. Pa is geïnteresseerd in bier brouwen

Is je vader een echte bierliefhebber en zou hij graag meer willen weten over het brouwen van bier? Dan is deze workshop wellicht leuk om te geven voor Vaderdag. Geef je vader de kans om het zelf te brouwen en te proeven! Het eindresultaat zal 1,5 liter Belgisch speciaalbier zijn. En ga zelf ook lekker mee!

Bekijk deze brouw-workshop

3. Papa wil zelf brouwen

BrewBarrelHeeft jouw vader veel zelfvertrouwen en heeft hij helemaal geen workshop nodig om te brouwen? Dat kan heel gemakkelijk met deze brouwpakketten. Met de Brewbarrel kun je heel gemakkelijk stap voor stap je eigen bier creëren. 

Bestel het Brewbarrel voor Vaderdag

Wil je vader een iets grotere uitdaging en het professioneler aanpakken? Dan is deze Starterskit van Brouwland iets voor hem. Zou je vader blij zijn met zo'n cadeau?

Bestel de Brouwland Starterskit voor Vaderdag

4. Pa moet de bierwereld nog ontdekken

Vaderdag bierpakketHoudt je vader wel van een biertje, maar drinkt hij vaak hetzelfde. Geef hem de kans om verschillende bieren te ontdekken door een bierpakket te geven.

Het leuke aan deze bierpakketten is dat je ze kunt personaliseren, dus een leuke foto en tekst toevoegen! Je kunt kiezen tussen pakketten met Nederlands pils, Belgische bieren of een pakket met internationale bieren.

Kies een bierpakket voor jouw vader! 

5. Papa is een echte speciaalbierliefhebber

Is je vader een echte kenner of wil jij hem juist kennis laten maken met speciaalbier. Maak een eigen selectie met bieren die hem waarschijnlijk wel kunnen bekoren. Bierlab heeft bijzondere pakketten waar je uit bepaalde types bier kunt kiezen. Kies bijvoorbeeld voor 'Award Winning' bieren, Trappisten, Double IPA's of het speciale Vaderdag pakket. 

Vaderdag bij Bierlab

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties