Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Met welk biercadeau verras jij je vader? | Vaderdag

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

  • Home
  • Blog
  • Met welk biercadeau verras jij je vader

Met welk biercadeau verras jij je vader?

6 juni 2017 door Redactie Biernet

Vaderdag 2017 vindt plaats op zondag 18 juni. Hét moment om jouw vader te verrassen met een ultiem biercadeau. Is je vader een bierliefhebber? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om hem flink te verrassen!

Vader en zoon met bier

Vaderdag is een mooi moment om je vader die van bier houdt eens te verrassen met een mooi biercadeau! Hier sommen wij een aantal mooie biercadeaus op waar je vader gegarandeerd enthousiast van wordt!

1. The SUB Thuistap

Een vers getapt biertje is toch het allerlekkerst. Hier zijn verschillende redenen voor, maar de belangrijkste is toch wel dat tapbier die heerlijke sprankeling heeft. Tapbier heeft een ander koolzuurgehalte en mondgevoel dan als je een blikje of flesje uitschenkt in een glas. 

The SUB met Heineken TORP

Wat is er nou een mooier cadeau dan om vers getapt bier in huis te halen? Het kan met de Heineken SUB. Het mooie aan deze thuistap is dat je er veel verschillende wereldse bieren mee kunt tappen. Speciaal voor Vaderdag zijn er verschillende aanbiedingen om The SUB met korting te bemachtigen. 

SUB Vaderdag-actie

2. Nederlands Bierpakket

Nederland is bezig met een mooie inhaalslag als het gaat om het maken van bijzondere bieren. Waar je vroeger nog wel eens naar België moest uitwijken voor een mooi speciaalbier, is dat nu helemaal niet meer nodig! Nederlands speciaalbier is populairder dan ooit en het aantal brouwerijen blijft maar groeien.

Is je pa nog niet zó bekend met Nederlands bier? Dan is het bierpakket ‘Rondje Nederland’ een lekkere optie. Dit pakket kent zes verschillende biertjes van zes verschillende Nederlandse brouwerijen. Leuk om iets nieuws te ontdekken.

Rondje Nederland met verschillende speciaalbieren

Neem eens een kijkje bij de Greetz Speciaalbieren om te zien of er iets voor Vaderdag tussen zit. Extra leuk is dat alle geschenken worden bezorgd in een luxe geschenkverpakking, waardoor de verrassing nog groter wordt.

3. Bierfestival bezoeken

Zijn jullie allebei liefhebbers van speciaalbier? Geef je vader dan een dagje bierfestival cadeau! Met de bloeiende biercultuur in Nederland zijn er ook steeds meer bierfestivals te bezoeken. Als je een ruim budget hebt kun je ook genoeg muntjes cadeau doen aan je vader, zodat jullie lekker veel verschillende bieren kunnen proeven tijdens het festival. 

Kortom, een cadeau waarbij jullie samen iets ondernemen in het mooiste thema dat er is: bier! Bekijk de bieragenda voor bierfestivals bij jou in de buurt. 

Bierfestival bezoeken

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties