Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Amerikaan drinkt alleen bier tijdens vastentijd: voortgang

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Amerikaan drinkt alleen bier tijdens vastentijd: voortgang

25 maart 2019 om 15:48

Del Hall is een Amerikaan uit Ohio die alleen bier drinkt tijdens de vastentijd van 2019. Hij houdt sinds begin maart een bierdieet dat maar liefst 46 dagen duurt. Hoe gaat het nu met de Amerikaan en zijn bierdieet?

Amerikaan drinkt alleen bier tijdens vastentijd
Amerikaan drinkt alleen bier tijdens vastentijd

Een Amerikaanse man uit Ohio (Del Hall) drinkt alleen bier tijdens de vastentijd van 2019. Geen eten of iets anders, hij moet het doen met de rijke smaken van verschillende speciaalbieren. Del houdt zelf filmpjes bij om ons te vertellen hoe het met hem gaat tijdens deze bijzondere uitdaging!

40 Day Check-in

Del heeft nog maar 6 dagen te gaan om zijn vastentijd succesvol af te sluiten. Del laat weten dat hij nog wel moet poepen, zelfs twee keer per dag soms. Het is wel erg dunne ontlasting. Aangezien zijn systeem straks echt weer moet wennen aan vast voedsel, moet hij dat weer rustig opbouwen. Het eerste wat hij daarom zal eten zal 'Bone Broth' (runderen botten bouillon) zijn en wellicht nog een andere soep, maar het zal echt opbouwen worden om steeds meer naar vast voedsel te kunnen gaan. 

Del heeft nu 38,4 pounds verloren, ruim 17kg en is van XXL t-shirts naar XL shirts gegaan. Hij sluit deze video uiteraard af met een lekker biertje. Hij gaat voor de barrel aged Weyerbacher Sunday Morning Stout als ontbijt voor zijn 40 day check-in.

Recap week 4

Het is dag nummer achtentwintig van de vastentijd, dit betekent dat de bierliefhebber, Del Hall, nog maar 18 dagen moet vasten! In de afgelopen 28 dagen is hij inmiddels 14,5 kilogram kwijt en hij vindt dat hij de resultaten terug kan zien.

Ondanks dat Del Hall zich gezond voelt, mist hij het eten nogal. Mist hij zijn favoriete gerecht, namelijk een ribeye steak. Die maakte hij één keer per week voordat de vastentijd begon. Daarnaast mist hij de verschillende hapjes die hij kan eten met de biertjes die hij drink, bijvoorbeeld de beroemde hot wings.

Hij sluit het filmpje af met nog een dubbelbock, namelijk de Duitse Aech Schlenkerla.

Recap week 3

Het is dag eenentwintig van de vastentijd en de Amerikaan uit Ohio is nog steeds gezond! Del Hall is nog steeds bezig met het drinken van alleen bier tijdens deze vastentijd en zijn bierdieet heeft geen effect op zijn dagelijkse activiteiten. In eenentwintig dagen is hij in totaal al 11,6 kilogram afgevallen.

Del sluit zijn derde recap af met een Duitse dubbelbock van brouwerij Maximator uit München.

Recap week 2

Het is inmiddels al de veertiende dag van deze vastentijd en Del Hall houdt het nog steeds vol met drinken van alleen maar bier. Hij voelt zich fit en zegt ook in het filmpje dat hij minder slaap nodig heeft dan normaal. Het bierdieet helpt naast zijn slaap ook met zijn gewicht. In de tweede week is hij in totaal 9,8 kilogram afgevallen. 

Naast zijn goede gezondheid heeft hij zo af en toe last van een metaalsmaakje in zijn mond, maar dit houdt hem niet tegen om door te gaan met zijn bierdieet. Hij sluit zijn filmpje af met een dubbelbock van Ayinger Celebrator. 

Eén week op louter bier

Del Hall heeft inmiddels al een hele week achter de rug met zijn bierdieet. Naast dat hij veel aandacht heeft gekregen in de media, is Del Hall in zijn eerste week 7 kilogram afgevallen! In het filmpje legt hij uit dat het bierdieet niet gaat om het afvallen, maar om zijn verslaving voor eten te verbreken. Hij wilt zichzelf gaan uitdagen om te leven als een monnik uit de 17e eeuw. 

Del drinkt 2 tot 5 biertjes per dag. Hij begint zijn dag met wat water of koffie en later in de middag drinkt hij dan zijn eerste biertje. Vaak neemt de Amerikaan ook een biertje wanneer die honger heeft, maar groot en deels van de dag drinkt hij zijn bier thuis in de avond. Hij sluit zijn eerste week af met een biertje van Spaten, namelijk de Optimator. 

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties