Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Beerpong Tafel - Officiële wedstrijd Beerpongtafels

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Beerpong Tafel

Beerpong is een superleuk en (inter)actief bierspel waarbij je zelfs een beetje beweging krijgt! Je speelt het aan deze speciale beerpong tafel, die inklapbaar en daardoor zeer makkelijk op te bergen is.

Beerpong tafel

Beerpong Tafel kopen

€ 139,00

Beerpong is een razendpopulair spel uit de USA. Er worden hier tegenwoordig zelfs grote toernooien gehouden waarbij er meer dan 1000 spelers uit 45 verschillende staten meedoen voor de hoofdprijs van $50.000,-

Voor een aanvulling op je Beerpong verzameling, kijk ook eens bij het Beer Bounce Drankspel.

Spelregels Beerpong

beerpong meisje Beer Pong wordt meestal gespeeld door twee teams van twee spelers. Elk team neemt plaats achter de korte kant van een langwerpige tafel bij een set van 6 of 10 (grote) bekers, welke gegroepeerd zijn in een driehoek. Vul de bekers met bier. Een variatie is om de bekers afwisselend te vullen met bier, sterke drank en water. Het beginnende team probeert om een pingpongbal in een beker van de tegenpartij te gooien. Als dit lukt, moet iemand uit dit team de inhoud van de beker leegdrinken.

Naarmate steeds meer bekers leeg gedronken worden, kunnen deze uit het spel gehaald worden en kunnen de overgebleven volle bekers weer in een driehoek neergezet worden. Een andere tactiek is om de lege bekers te laten staan. Wanneer er in een lege beker geschoten wordt, drinkt de schietende partij een van hun eigen bekers leeg.

Grappige spelvariaties zijn onder andere het balletje wegblazen, variaties in de hoeveel bier die er in een beker gaat en de verliezers die de overgebleven bekers van de winnaars leegdrinken.

Bij de officiële wedstrijd tafel bij ditverzinjeniet.nl krijg je er een gratis handleiding en boekje met spelregels bij!

Cookie instellingen