Hoe krijg je bier super snel koud dat het bevriest? Het kan in een paar seconden met deze biertruc.
4 reacties
Paul (gast) op 11-10-2015 om 15:39:15
o ik snap het al,wat (f)lauw zeg, ik dacht dat je lauw bier in 2 seconden ijskoud kreeg, je krijgt met deze "truc" reeds ijskoud bier tot ijs....als je bevroren bier wil (wie wil dat eigenlijk?)laat je hem toch gewoon lang genoeg in de vriezer zitten, vijf uur lijkt me lang genoeg om bierijs te krijgen.
paul (gast) op 11-10-2015 om 14:32:02
mis ik hier iets? als je bier 3/5 uur in de vriezer zit is ie toch al bevroren? in ieder geval ijskoud lijkt me.
martin (gast) op 31-08-2015 om 18:09:40
bevroren bier is niet lekker !!!!!!
3 gr perfect
ijskristallen in je bier breekt de smaak van je bier af
Mark Verbeek (gast) op 30-07-2015 om 22:52:07
Hollandia bier, onderdeel van Bavaria, mijn eerlijke mening er zit maar weinig smaak aan dit biertje, alleen als ik een grote slok neem, ik zou nog eerder Export bier kopen in het vervolg hier zit meer smaak aan, maar Hollandia is redelijk te drinken maar liever Export die is nog ietsjes goedkoper ook!