Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bavaria komt met de Bavaria Praatplaat!

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bavaria komt met de Bavaria Praatplaat!

21 januari 2013 om 16:42

Bier serveren en tegelijkertijd een boodschap achter kunnen laten? Bavaria komt nu met een wel hele leuke gadget voor de mensen die Carnaval gaan vieren in februari. 

bavaria
Bavaria header
Bavaria logo

Lees hieronder het persbericht!

Lees ook

Bavaria laat de Carnavalsvierders dit jaar weer ouderwets met elkaar praten. Vandaag introduceert de Brabantse brouwer de zogeheten Bavaria Praatplaat; een meerdere malen te gebruiken schrijfbord inclusief wisser. Met deze Praatplaat wordt bier bestellen, iemand aan de andere kant van een overvolle kroeg benaderen en je buurman ondanks de oorverdovende Carnavaleske muziek wat vertellen weer net even leuker en makkelijker. Naast de schrijffunctie heeft de Bavaria Praatplaat ook een uitklapbare dienblad functie, waarmee 6 glazen bier gedragen kunnen worden.

Peer Swinkels, directielid van Bavaria, licht toe: “Bavaria is natuurlijk sterk verbonden met Brabant en daarmee met de meest bijzondere Brabantse en Limburgse feestdagen van het jaar. We houden van Carnaval en van de geweldige sfeer die dat met zich meebrengt. De Bavaria Praatplaat is een knipoog naar het veelgebezigde gebruik van de mobiele telefoon in de kroeg. Dit jaar gaan we voor even met een heerlijk ouderwets medium op pad, zodat we op een Carnavaleske manier weer echt in contact komen met elkaar. Namens Bavaria wens ik iedereen alvast een schitterende Carnaval toe”.

Vanaf vandaag is de Bavaria Praatplaat verkrijgbaar in supermarkten in Brabant en Limburg. Het
Carnavalsitem wordt gratis weggegeven bij 2 sixpacks Bavaria blik. Het aan de Praatplaat bevestigde koordje zorgt ervoor dat de Carnavalsvierder het item de hele Carnaval binnen handbereik heeft. In de aanloop naar Carnaval zal de Bavaria Praatplaat nog in verschillende verrassende vormen opduiken in het straatbeeld.

En zo ziet de verrassende praatplaat eruit!

Cookie instellingen