Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bavaria komt met een nieuw WK-jurkje: de Bavaria HolánDress

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bavaria komt met een nieuw WK-jurkje: de Bavaria HolánDress

09 mei 2014 om 13:37

Bavaria presenteert in samenwerking met de Braziliaanse topontwerper Pedro Lourenço en model Luisa Moraes een nieuw oranje jurkje: de Bavaria HolánDress.

Dit keer komt Bavaria met een stijlvol oranje jurkje dat in een handomdraai om te toveren is tot een uitbundig Braziliaans feestmodel.

Bavaria komt met een nieuw WK-jurkje: de Bavaria HolánDress
Bavaria logo
Bavaria logo

De nuchtere Nederlander wordt dit jaar wat losser

Peer Swinkels, directielid van Bavaria, licht toe: “We hebben natuurlijk een moo Bavaria komt met een nieuw WK-jurkje: de Bavaria HolánDress ie traditie neergezet met het Bavaria-jurkje en daarbij zoeken we altijd naar een verrassende combinatie. Nederland en Brazilië hebben nogal wat tegenstellingen als het om feesten en mode gaat. We hebben naar beide culturen gekeken en daar is de HolánDress het mooie eindresultaat van. Het lijkt ons mooi om de nuchtere Nederlander dit jaar wat losser te maken. Voor de doorgewinterde Oranjefan is er de stijlvolle oranje versie en voor degene die graag mee wil gaan in de wat uitbundigere Braziliaanse sferen is er de uitdagende gebloemde versie.”

Lees ook

Verkrijgbaar vanaf 19 mei

Door middel van een ritssluiting aan de achterzijde is het mogelijk om, wanneer je het jurkje al aan hebt, te wisselen van design en model. De Bavaria HolánDress is vanaf 19 mei verkrijgbaar in de supermarkt in combinatie met zes blikken Bavaria pils of Bavaria 0.0%. Bij de tankstations en AH to go wordt de HolánDress aangeboden samen met drie flesjes Bavaria 0.0% in een totaal nieuwe verpakkingsvorm: een bedrukte aluminium fles. De consumentenadviesprijs voor beide verpakkingen is EUR 12,99. Vanaf vandaag gaat er een gelimiteerde oplage in de voorverkoop via de webshop van Bavaria.

Bekijk hieronder hoe je de HolánDress moet aantrekken.

Cookie instellingen