Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierquiz: win het boek Van brood tot Brood

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierquiz: win het boek Van brood tot Brood

23 december 2010 om 12:42

Het Kennisinstituut Bier houdt De Kleine Bierkenniskwis en met het beantwoorden van vijf vragen maak je kans op gesigneerd exemplaar van het boek: Van brood tot Brood - Bier in de beeldende kunst door de eeuwen heen, van Henri Reuchlin.

Bierquiz: win het boek Van brood tot Brood

Van brood tot Brood’ is een boek van bierkenner Henri Reuchlin. Kunst en bier, het lijken twee werelden die mijlenver uit elkaar staan. De één is blijvend en verheven, de andere is volks en alledaags. Maar hoe ver staan esthetisch en gastronomisch genieten werkelijk uit elkaar? Beide werelden hebben meer gemeen dan je op het eerste gezicht zou denken, maar het blijkt toch anders te zijn!

Lees ook

Het Kennisinstituut Bier houdt De Kleine Bierkenniskwis en tot 31 december 2010 kun je deze quiz online invullen. Het zijn vrij moeilijke vragen, maar als je op internet naar de vragen zoekt dan kun je alles vrij makkelijk invullen. Behalve de laatste vraag dan, die vonden wij wat lastiger:

Hoeveel milliliter stout verliezen snordragers gemiddeld per pint omdat het bier in hun snor blijft hangen?:  * 1,2 milliliter
* 5,6 milliliter
* 7,5 milliliter

Cookie instellingen