Bierquiz: win het boek Van brood tot Brood

Bierquiz: win het boek Van brood tot Brood

23 december 2010 om 12:42
Acties

Het Kennisinstituut Bier houdt De Kleine Bierkenniskwis en met het beantwoorden van vijf vragen maak je kans op gesigneerd exemplaar van het boek: Van brood tot Brood - Bier in de beeldende kunst door de eeuwen heen, van Henri Reuchlin.

Van brood tot Brood’ is een boek van bierkenner Henri Reuchlin. Kunst en bier, het lijken twee werelden die mijlenver uit elkaar staan. De één is blijvend en verheven, de andere is volks en alledaags. Maar hoe ver staan esthetisch en gastronomisch genieten werkelijk uit elkaar? Beide werelden hebben meer gemeen dan je op het eerste gezicht zou denken, maar het blijkt toch anders te zijn!

Het Kennisinstituut Bier houdt De Kleine Bierkenniskwis en tot 31 december 2010 kun je deze quiz online invullen. Het zijn vrij moeilijke vragen, maar als je op internet naar de vragen zoekt dan kun je alles vrij makkelijk invullen. Behalve de laatste vraag dan, die vonden wij wat lastiger:

Hoeveel milliliter stout verliezen snordragers gemiddeld per pint omdat het bier in hun snor blijft hangen?:  * 1,2 milliliter
* 5,6 milliliter
* 7,5 milliliter

Reageer

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Amstel

140 jaar Amstel
Amstel bier is 140 jaar geworden en natuurlijk wordt ook met een commercial bij deze gebeurtenis stil gestaan.

Meer reclames van Amstel

Laatste reacties