Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Blauw bier voor Japanse voetbalsupporters

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Blauw bier voor Japanse voetbalsupporters

05 juni 2014 om 15:14

In Nederland hossen we rond in oranje, de Japanners hossen rond in blauw. En daar hoort natuurlijk een blauw biertje bij! 

Blauw bier voor Japanse voetbalsupporters

Nederland is klaar voor het WK. De straten hangen vol wapperende vlaggetjes. Jurkjes of juichpakken, als het maar oranje is. De Nederlandse biermerken spelen hier gretig op in met oranje bierblikken en speciale commercials.

De Japanners gaan echter nog een stapje verder...

Blauw bier en bevroren schuim

Om hun team in Brazilië te steunen kunnen de Japanners tijdens het WK genieten van een samuraiblauw biertje: de kleur van het Japanse thuisshirt.

Lees ook

De Ryuhyo Draft is knalblauw en heeft een bevroren schuimkraag, zodat het bier extra lang koud blijft tijdens een spannende wedstrijd. 

Hoe smaakt de Ryuhyo Draft?

Voordat je kan proeven, moet je je eerst een weg banen door het bevroren schuim. Het lijkt op softijs, maar is niet zoet. Integendeel: het schuim is erg bitter.

Het bier zelf is lekker verfrissend met een verrassing als je het bijna op hebt. Het laatste laagje bier is namelijk vrij zoet.

Oranjebieren

Om onze eigen jongens te supporten gaan we natuurlijk allemaal aan het oranjebier! Daar zijn er verschillende van gebrouwen. En anders kunnen we altijd nog wat oranje kleurstof in de tap gooien!

Cookie instellingen