Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Blikje bier moet baby\'s redden

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Blikje bier moet baby's redden

03 oktober 2012 om 14:15

Begin december zal Grolsch een speciaal 3FM Serious Request blik op de markt brengen om geld in te zamelen voor de Glazen Huis actie in Enschede. De bedoeling is om zoveel mogelijk blikken te verkopen.

Grolsch 3FM
Grolsch Premium Pilsener
Grolsch Logo

Actie

3FM Serious Request, die zich dit jaar inzet voor het terugdringen van babysterfte, zorgt ervoor dat per verkocht blik er € 0,25 naar de actie gaat. Op het Grolsch blik komt 'Raise your can' te staan. Hiermee vraagt Grolsch aandacht voor 3FM Serious Request. Zo kunnen consumenten op een bijzondere manier hun steentje bijdragen aan hopelijk een geweldige opbrengst. 

De actie vindt dit jaar in Enschede plaats, het thuisgebied van de initiatiefnemer: Grolsch.
Tom Verhaegen, Algemeen Directeur Koninklijke Grolsch: ''Uit ervaring weten we dat speciale blikken enthousiast worden ontvangen door de consument. We hopen met deze 3FM Serious Request blikken dan ook zoveel mogelijk consumenten aan te spreken, om uiteindeiljk een groot bedrag over te kunnen maken voor de Glazen Huis actie hier in ons thuisgebied. 'Raise your can' voor een geweldige 3FM Serious Request actie in Enschede!''.

Lees ook

Het speciale 50cl bierblik is vanaf woensdag 5 december te verkrijgen bij diverse supermarkten en slijterijen in heel Nederland. Grolsch geeft een consumenten adviesprijs van € 1,00 per stuk.

Over 3FM Serious Request

Elk jaar zetten 3FM en het Rode Kruis zich in voor een stille ramp. In de week voor de kerstdagen sluiten drie DJ's van 3FM zich zes dagen lang op in een glazen studio. In deze zes dagen eten zij niets, maken 24 uur per dag live radio en televisie en zijn zelfs online te volgen. Het publiek kan tegen betaling verzoeknummers aanvragen. 

Van 18 t/m 24 december 2012 gaan de drie DJ's in het Glazen Huis in Enschede er alles aan doen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het terugdringen van babysterfte.

 

Cookie instellingen