De ChillCan: ijskoud bier zonder koelkast

19 juli 2012 om 16:00
Bierproducten

Nooit meer een lauw biertje, tijdens de polonaise op Koninginnedag of een dagje bakken op een strand. Nooit meer prutsen met koelboxen en druipende koelelementen op de camping. Met slechts één druk op de knop zorgt de ChillCan ervoor dat je biertje binnen drie minuten onweerstaanbaar koud is!

Het grote geheim achter de ChillCan is de Heat Exchanger Unit (HEU). De HEU maakt gebruik van een adsorptie-desorptie-systeem met koolstof en CO2. Eén druk op de knop zorgt ervoor dat het systeem wordt geactiveerd. En binnen drie minuten is je biertje ijskoud!

De specifieke werking van de ChillCan is na te lezen op de website van ChillCan.

Awards

Deze geniale uitvinding is niet zomaar ontstaan, het heeft de Joseph Company International, het bedrijf achter de ChillCan, ruim 18 jaar gekost om deze Micro Cooling-techniek te ontwikkelen. Maar niet voor niets, het bedrijf heeft met hun ontwikkelingen meerdere awards gewonnen.

Nu alleen nog afwachten tot de ChillCan naar Nederland komt om onze biertjes te verkoelen...


Reageer

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Duvel

Groots genieten
Door zijn subtiele bitterkracht en verfijnde aroma neemt Duvel een unieke plaats in binnen de rijke Belgische biertraditie. Zijn droge en toch licht alcoholzoete smaakt maakt het tot een aangename dorstlesser, met een uitgesproken hopkarakter.

Meer reclames van Duvel

Laatste reacties