Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Duff Beer van Homer Simpson binnenkort legaal te koop

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Duff Beer van Homer Simpson binnenkort legaal te koop

14 juli 2015 om 15:11

Ben jij een Simpsons fan? Dan is er goed nieuws!

'Duff Beer', het favoriete biertje van tekenfilmfiguur Homer uit The Simpsons is binnenkort voor fans verkrijgbaar. 

Homer Simspn met een Duff Biertje

Illegale Duff biertjes

Er worden al jaren 'onofficiële' biertjes verkocht met het iconische 'Duff Beer'-logo erop, maar nooit met toestemming van de bedenkers en eigenaars van The Simpsons. Eind 2011 was Duff bier zelfs in Nederland verkrijgbaar. Deze Duff versie werd in Duitsland gebrouwen, maar nooit met toestemming van Mediabedrijf 21st Century Fox. Dat is de eigenaar van de succesvolle Simpsons reeks.

Homer aan de bar met een duff biertje

Lees ook

Officieel Duff Beer 

Omdat fans van The Simpsons graag een echt Duff biertje zouden willen drinken en omdat al meerdere malen bierbrouwerijen over de hele wereld een illegale Duff versie hebben uitgebracht, heeft 21st Century Fox eindelijk besloten om zelf het echte Duff bier te laten brouwen.

Voor dit Duff bier is een speciaal recept ontwikkeld. Het lievelingsbiertje van Homer Simpson is goudkleurig en fruitig van smaak. Vanaf volgende week is het verkrijgbaar in Chili. Begin 2016 moet het drankje ook verkrijgbaar worden in andere delen van Zuid-Amerika en Europa.

Duff bier komt regelmatig voor in de serie en Bart Simpson heeft ook een keer een 1 april grap uitgehaald met Duff bier.

Homer Simpson: “Here’s to alcohol: the cause of, and solution to, all of life’s problems.”

Cookie instellingen