Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Gratis thuistap bij Nederlandse Energie Maatschappij

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Gratis thuistap bij Nederlandse Energie Maatschappij

26 april 2012 om 09:21

De Oekraiense minister van Buitelandse Zaken is boos op NEM vanwege een commercial waarin een gratis biertap wordt aangeboden.

gratis thuistap De Nederlandse Energie Maatschappij heeft een, vinden wij, grappige commercial gemaakt. In de reclame wordt op Google "Ukraininan woman" getypt en komen er allerlei mooie Oekraiense dames in uitdagende kleding voorbij. Het spotje suggereert dat vrouwen beter een thuistap in huis kunnen halen. Met deze thuistap zullen mannen eerder thuis het EK voetbal gaan kijken, niet naar de Oekraïne willen afreizen en dus geen Oekraïense dames tegen komen. 

Lees ook

Het ministerie van Buitenlandse Zaken in Oekraïne heeft geprotesteerd tegen het reclamespotje. Minister Oleg Voloshin zei dat het filmpje 'vernederend en discriminerend' is.

Er was een actie van de Nederlandse Energie Maatschappij om de oranje thuistap ter waarde van €219,- gratis te ontvangen, maar deze is inmiddels verlopen. Je kunt wel gemakkelijk energie vergelijken en bekijken hoe NLE zich verhoudt tot bijvoorbeeld Eneco of Nuon. 

Wij zeggen, gewoon doen! :)

Cookie instellingen