Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Haar wassen met bier? Nu kan dat!

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Haar wassen met bier? Nu kan dat!

23 mei 2014 om 12:44

Schoonheidsbedrijf Bröö brengt sinds kort nieuwe haarproducten op basis van bier op de markt. Het klinkt misschien een beetje raar, maar het zorgt voor glanzend haar.

Haar wassen met bier? Nu kan dat!

Catherine Zeta Jones Haar wassen met bier? Nu kan dat!

Actrice Catherine Zeta Jones gebruikt ook bier om haar mooie donkere lokken te laten glanzen. Ook uit oude vrouwenverhaaltjes blijkt het dat bier de ultieme haarverzorging is voor glanzende en dikke haren. Dit heeft schoonheidsbedrijf Bröö op ideeën gebracht. Zij hopen de wereld kennis te laten maken met de voedende eigenschappen van bier.

Bröö komt met bier haarproducten

  xSchoonheidsbedrijf Bröö brengt sinds kort nieuwe haarproducten op basis van bier op de markt. Met behulp van gerst, hop en gist, die boordevol eiwitten, vitamine B en natuurlijke oliën bevatten, willen ze glansloos haar opnieuw voeden en versterken.

Lees ook

In de meeste haarshampoos is water het hoofdingrediënt, maar bij Bröö vervangen ze het water door bier. Goed idee, zullen de mannen denken. Het bedrijf brengt zo drie verschillende haarproducten op de markt van 9,99 dollar: Porter voor hydratatie, Pale Ale voor meer volume en I.P.A voor gladde haren.

Verschillende soorten geuren

In 2009 gebruikte Catherine Zeta Jones al bier als verzorgingsproduct voor haar zuiderse lokken, al was ze niet weg van de geur, dagen nadat ze haar haar had gewassen met bier rook het nog steeds naar een biervat.

Om van deze geur af te komen heeft Bröö laat weten dat bij hun producten geen biergeur aan te pas komt. Integendeel zelfs, de hydraterende Porter shampoo ruikt naar vanille, toffee, karamel noten, chocolade en kokos. Wie voor de volumineuze Pale Ale shampoo kiest, ruikt citrus, gember en limoengras met mout. De gladde I.P.A shampoo laat een frisse geur van kaneel, gember en kardemom achter.

Haar wassen met bier? Nu kan dat!

Cookie instellingen