Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Heineken biertje in het Rijksmuseum

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Heineken biertje in het Rijksmuseum

22 januari 2013 om 10:00

Afgelopen vrijdag heeft Heineken bekend gemaakt het Rijksmuseum te sponsoren voor een periode van drie jaar. Binnenkort kun je je culturele dagje in het Rijksmuseum afsluiten met een lekker Heineken biertje!

Rijksmuseum amsterdam
Heineken Experience
Heineken met S tijdens jubileum in 2017

Een mooie gelegenheid voor Heineken om haar 140- jarig bestaan te vieren, deze valt samen met de heropening van het Rijksmuseum, die officieel plaatsvindt op 13 april 2013. In een persbericht meldt Heineken: '‘De heropening van het Rijksmuseum in april en het 140-jarig bestaan van het Heineken merk in 2013  vormen een mooie aanleiding om deze twee Nederlandse iconen nu samen te laten werken.’' Heineken wordt voor het Rijksmuseum de preferred supplier.

Lees ook

In het museum is een café aanwezig in het entreegebied (Atrium), en vanaf 2014 een café in de Philipsvleugel en een restaurant. Er zullen in totaal 500 zitplaatsen voor de museumbezoekers beschikbaar zijn. Hier kunnen zij genieten van lokale producten, gecombineerd met een lekkere Heineken.

Rijksmuseum

Behalve het drinken van één van Nederlands grootste biermerken kun je in het Rijksmuseum vanaf april 2013 ook genieten van onder andere schilderijen, beeldhouwkunst en Aziatische kunst. Denk aan de beroemde Nederlandse schilder Rembrandt!

Cookie instellingen