Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Hertog Jan brouwerij uitgeroepen tot ´Best gewaardeerd Dagje uit´

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Hertog Jan brouwerij ´Best gewaardeerd Dagje uit´

20 juni 2012 om 15:17

De Hertog Jan Brouwerij in Arcen is uitgeroepen tot ‘Best gewaardeerd Dagje uit’ van de provincie Limburg. Hier is Hertog Jan natuurlijk ontzettend trots op!

hertog jan pilsener bier logo
hertog jan pilsener bier logo

Bij het stemmen werd de Brouwerij beoordeeld op vier verschillende criteria: sfeer, prijs/kwaliteit, klantvriendelijkheid en bezienswaardigheden. Naast de Award ‘Best gewaardeerd Dagje uit’ van de provincie Limburg is de Hertog Jan brouwerij in de landelijke verkiezing op de vierde plaats geëindigd.

Lees ook

Hertog Jan meldt in een persbericht: "Namens alle medewerkers van de Hertog Jan Brouwerij willen wij iedereen hartelijk bedanken voor zijn of haar stem, waardoor wij deze mooie prijs hebben ontvangen."

Bezoek de Hertog Jan brouwerij

Even buiten het pittoreske dorp Arcen ligt de Hertog Jan Brouwerij. Kom ook kijken en ontdek het complete proces dat vooraf gaat aan de bieren van Hertog Jan waarvan u op het terras, thuis of bij vrienden geniet. De rondleiding begint bij de bron, waar het leukste water van Limburg vandaan komt. Dit water weet namelijk zeker dat het eindigt als heerlijk bier! Omringd door de geur van mout begint de rondleiding.

Wil je ook een keer naar de brouwerij van Hertog Jan? Kijk op http://www.hertogjan.nl/site/0201-Bezoek-de-brouwerij.php voor de mogelijkheden.

Cookie instellingen