Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Hertog Jan HJA15/1 Ongekend Speciaalbier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Hertog Jan HJA15/1 Ongekend Speciaalbier

04 september 2015 om 09:30

Hertog Jan komt met een zeer exclusief speciaalbier.

Jan Linders gaat als enige supermarktketen in Nederland het zeer gelimiteerde HJA15/1 Ongekend van Hertog Jan verkopen.

 

Hertog Jan HJA15
Hertog Jan brouwerij
hertog jan pilsener bier logo

Jan Linders supermarkten HJA15/1 wordt vanaf de tweede week van september verkocht. Naast een beperkt aantal horecagelegenheden en Mitra Speciaalzaken is HJA15/1 Ongekend alleen te verkrijgen in winkels van de regionale supermarktketen Jan Linders. Van het speciaalbier wordt slechts één ketel gebrouwen.

HJA15/1 Ongekend gelimiteerd beschikbaar

Het speciaalbier is de eerste in een serie van drie gelimiteerde bieren die de Limburgse brouwer dit jaar op de markt brengt. De letters HJA staan voor Hertog Jan Arcen, 15 staat voor het jaar 2015 en de 1 is voor het feit dat dit het eerste ‘Ongekend-bier’ is in een serie van drie.

Lees ook

HJA15/1 is een amber tarwebier met een lichte geroosterde smaak van donkere mout. Van het dit bier wordt slechts één ketel gebrouwen

Stenen Kruik HJA15/1 Ongekend

Het bier zit in een stenen kruik, 0,5 liter, zonder label aan de buitenkant. Er wordt een zwart envelopje bij iedere kruik geleverd en het is de bedoeling dat deze na het proeven wordt geopend. Het bijbehorende briefje geeft aan wat voor bier het is, vertelt meer over de smaak, de gebruikte ingrediënten en waarom het bijzonder is. De adviesprijs van het bier is €14,99 (inclusief glas).

Exclusieve Hertog Jan proeven?

HJA15/1 wordt in de horeca geschonken bij Hertog Jan Vriendenkring-cafés en enkele op bier georiënteerde zaken. In de retail wordt Ongekend exclusief bij supermarkt Jan Linders (Speciaalbier Supermarkt van het Jaar) en Mitra Speciaalzaken verkocht.

Cookie instellingen