Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Lunchen met een broodje bier!

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Lunchen met een broodje bier!

05 september 2013 om 10:28

Bierliefhebbers opgepast! Vanaf nu kan je de chocoladepasta of pindakaas voor op je brood laten staan, want er is een nieuwe variant: "Birra Spalmabile". Het smeerbare bier voor op je brood.

Lunchen met een broodje bier!

Broodje bier

Broodje bier Italianen zijn met iets nieuws op de markt gekomen waar menig man blij van wordt: "Birra Spalmabile" is de nieuwe pindakaas en chocoladepasta voor op je brood. Je kunt zelfs kiezen tussen twee verschillende versies: de lightversie of de heftigere versie. Deze smeerbare bier pasta smeer je gewoon op je brood. Lekker als ontbijt of bij de lunch, een broodje bier!

Lees ook

Birra Spalmabile combineren

Birra Spalmabile is tot stand gekomen door een samenwerking tussen brouwerij Quota en de Napoleone chocolade maker. Volgens de uitvinders van dit nieuwe broodsmeersel kan het heerlijk gecombineerd worden met kaas. Het kan zelfs als vulling gebruikt worden voor taart en gebak!

Waar te koop

Het smeerbare bier is te verkrijgen in Engeland voor omgerekend negen euro. Kom je niet dagelijks in Engeland? Niet getreurd want je kunt het broodsmeersel ook gewoon bestellen

Cookie instellingen