Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Oersoep Brouwlab opent deuren voor bierliefhebbers

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Oersoep Brouwlab opent deuren voor bierliefhebbers

19 december 2023 om 13:00

Brouwerij Oersoep opent op 21 december de deuren van het Oersoep Brouwlab op het NYMA-terrein. Het is een proeflokaal en brouwerij in één waar de bierliefhebber zijn hart kan ophalen.

Oersoep Brouwlab buiten
Uitzicht op de rivier vanuit het Oersoep Brouwlab
Oersoep brouwer in het Brouwlab

Opening Brouwlab van Oersoep

Op donderdag 21 december gaan de deuren van het Oersoep Brouwlab open op het NYMA-terrein. Als toonaangevend Nijmeegs biermerk staat Oersoep bekend om zijn smaakvolle en uitdagende bieren. Oersoep Brouwlab is een speelse en innovatieve ruimte waar nieuwe bieren worden ontwikkeld. Het is een proeflokaal en brouwerij in één, waar mensen kunnen genieten van de nieuwste Oersoep-bieren die ter plekke worden gebrouwen. In het proeflokaal kun je genieten van een panoramisch uitzicht op de Waal en de Oversteek.

Innovatie in Bier

Oersoep gaat verder dan de conventionele grenzen van bierbrouwen. Het Brouwlab is uitgerust met state-of-the-art apparatuur en er werken getalenteerde brouwers die experimenteren met smaken, ingrediënten en technieken om unieke bieren te produceren. Maak kennis met een nieuwe reeks bieren die de diversiteit en kwaliteit van Oersoep vertegenwoordigen. Van verfrissende alcoholvrije bieren tot ambachtelijke klassiekers met een twist, het Brouwlab biedt voor elk wat wils. Het grootste gedeelte van de bieren die er worden geproduceerd, zijn ook alleen in het Brouwlab verkrijgbaar.

Ervaar het ambacht

Oersoep terras Ervaar het brouwproces van dichtbij met rondleidingen en proeverijen. Leer over de kunst van het bierbrouwen en ontdek de geheimen achter de Oersoep-bieren. Het brouwproces is zichtbaar vanuit het proeflokaal, waar bezoekers kunnen ontspannen en genieten van het assortiment. Verser kan het niet.

Lees ook

Lokaal Partnerschap

Het Brouwlab wil graag een knooppunt worden van lokale samenwerking. Oersoep werkt nauw samen met regionale leveranciers en ondersteunt de lokale economie. Alle producten zijn zoveel mogelijk Nederlands en lokaal. Voor de ter plaatse gebrouwen bieren wordt veel gebruik gemaakt van regionale ingrediënten en zijn er nauwe samenwerkingen met lokale producenten. Dit draagt niet alleen bij aan de smaak maar ook aan de duurzame visie van Oersoep Brouwlab.

Info en openingstijden

Binnen in het Oersoep Brouwlab Het adres van het Brouwlab is: 

Oersoep Brouwlab
NYMA-terrein 
Waalplein 7
6541AX Nijmegen

Het Brouwlab is geopend op: 

- Donderdag en vrijdag van 16:00-00:00
- Zaterdag en zondag van 12:00-00:00
- 24 december en 31 december gesloten

Over Oersoep

Oersoep is een toonaangevend Nijmeegs craft beer merk dat gelooft in de kracht van innovatie en lokale betrokkenheid. Begonnen in een garagebox groeide Oersoep snel tot de grootste brouwerij van Nijmegen. De brouwerij vestigde zich op het Honig-complex en breidt nu uit naar de NYMA. Het bier van Oersoep is binnen Nijmegen verkrijgbaar in vrijwel alle supermarkten, slijterijen en het merendeel van de cafés.

Cookie instellingen