Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Tover een schuimkraag op je dode biertje met de Beer Foamer

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Tover een schuimkraag op je dode biertje met de Beer Foamer

04 juni 2014 om 13:46

Bier is heerlijk! Het enige nadeel aan dit goudgele vocht is eigenlijk dat het zo snel dood slaat als je te langzaam drinkt.

Dat is vanaf nu opgelost met de "Beer Foamer".

Beer Foamer

Bier is om van te genieten. Behalve dan als het dood slaat doordat je te langzaam hebt gedronken. Vanaf nu is het niet meer nodig om een nieuw biertje te bestellen... Je pakt gewoon je Beer Foamer erbij!

Wat is een Beer Foamer?

De Beer Foamer is, heel simpel gezegd, een melkopschuimer voor bier. Het werkt heel makkelijk: je giet een beetje bier in de Beer Foamer en zet het apparaat aan. Et voila! Twintig seconden later heb je een bak vol bierschuim om op je dooie bier te gieten!

Schuim beschermt je bier tegen zuurstof, er ontsnapt dan geen koolzuur. De Beer Foamer kan dus echt handig zijn! Eerder kwam een bedrijf al met de Sonic Foamer. Ook een klein apparaat om weer schuim voor je bier te creëren.

Lees ook

Bekijk hieronder de Beer Foamer in actie.

Een alienantenne?

Voordat de Beer Foamer werd verkocht, werd er aan voorbijgangers gevraagd of ze enig idee hadden wat voor apparaat het was. De gekste dingen kwamen voorbij: parfum, een alienantenne en een speeltje voor in de slaapkamer... Kijk in het filmpje hieronder wat mensen denken van de Beer Foamer.

 

De Beer Foamer kopen?

De Beer Foamer is ontworpen door designers uit Denemarken voor het merk Menu en kost maar $29,95 exclusief verzendkosten (koop hier). Daarvoor moet je het ding dus vaak gebruiken wil je je geld eruit halen. Momenteel is de opschuimer alleen nog maar in Denemarken te koop. En geef toe... een nieuw biertje bestellen is dan wel net zo makkelijk!

Cookie instellingen