Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Wereldwijde uitrol nieuwe uitstraling Bavaria

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Wereldwijde uitrol nieuwe uitstraling Bavaria

25 februari 2011 om 09:39

Bavaria is gestart met de wereldwijde uitrol van de nieuwe merkuitstraling voor al haar producten. Dit een jaar na de lancering ervan in Nederland.

bavaria
Bavaria logo
Bavaria logo

Lees ook

Bavaria is daarmee wereldwijd het eerste biermerk dat de driehoeksvorm introduceert in een markt die gedomineerd wordt door ronde vormen. Vanaf volgende week is de nieuwe 25cl fles in Nederland verkrijgbaar in een nieuwe, kartonnen krat. 

"Dit is een belangrijke stap in de toekomst van ons merk Bavaria", aldus directievoorzitter Jan-Renier Swinkels van Bavaria. "De nieuwe uitstraling is verankerd in de geschiedenis van ons driehonderd jaar oude familiebedrijf en onderstreept onze rol als innovatieve uitdager. Daarmee bevestigen we dat Bavaria met een kwalitatief product voorop wil blijven lopen in een zeer concurrerende biermarkt."

flesjes bavaria

De wereldwijde uitrol start vandaag in de Balkan, het Verenigde Koninkrijk en Ierland. In de loop van 2011 en begin 2012 volgen landen in de zuidelijke helft van Europa, zoals Italië, Spanje en Frankrijk, maar ook Rusland en het Midden - Oosten. Niet alleen de kratten, flesjes, blikken en glazen gaan er anders uitzien. Ook in de horeca volgt wereldwijd een rigoureuze ombouwoperatie waarbij taps, uithangborden en alle andere uitingen van het Bavaria merk worden vervangen.

De nieuwe eenmalige fles is vanaf volgende week ook verkrijgbaar in Nederland. De hals van de fles heeft een driehoekige vorm gekregen. De driehoek verwijst terug in de geschiedenis van het familiebedrijf, waar driehonderd jaar geleden drie gebroeders Swinkels aan de wieg stonden. In navolging van de introductie van het kleine kratje met de retourfles in de jaren '90 presenteert Bavaria voor het eenmalige segment haar nieuwe fles wederom in een nieuw soort krat. Dit 12-vaks kartonnen krat (zonder statiegeld) in een nog compacter formaat is vanaf volgende week verkrijgbaar in de Nederlandse supermarkten.

Cookie instellingen