Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Zussen starten crowdfunding campagne voor The Sisters Brewery

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Zussen starten crowdfunding campagne voor The Sisters Brewery

10 augustus 2015 om 10:33

De twee zussen Annamijn en Josefien en hun vader uit Breukelen zijn begonnen met een inzamelingsactie om meer bier met een vrouwelijke invloed op de markt te zetten.

Met de crowdfunding campagne willen ze de "Sisters Brewery" starten.

The Sisters brewery

Sisters Brewey

Annamijn en Josefien en hun vader zijn al langere tijd bezig met het brouwen van bier. De zussen hebben al twee bieren gebrouwen: Queen Bee en Drone. Om de Sisters Brewery goed op te starten hebben Annamijn en Josefien op zijn minst 30.000 euro nodig. De teller staat op dit moment op ruim 6500 euro.

Craft beer met een vrouwelijke touch

De zussen maken samen met hun vader sterke bieren die een vrouwelijke invloed bevatten. Ze zien dat steeds meer mensen craft beer zijn gaan waarderen. Deze groep bestaat niet alleen meer uit het stereotype beeld van de bier drinkende man, maar bestaat uit een veel groter scala aan type mensen.

Annemijn en Josefien bier aan het brouwen

Lees ook

Wat deze mensen gemeen hebben is dat zij allen genieten van een authentiek craft beer. Er is te weinig tot geen craft beer met een vrouwelijke touch. De bieren van The Sisters Brewery gaan hier verandering in brengen voor alle vrouwelijke bierdrinkers in de craft beer wereld.

Queen Bee en Drone

Momenteel heeft The Sisters Brewery twee type craft beers gebrouwen en in de verkoop: De Queen Bee, een heerlijke dry hopped IPA  (7,7%) met een soepel hoppige citrus smaak en de Drone een fantastische porter (5,8%) met aromas van geroosterd mout, chocolade, caramel en koffie.

Het assortiment wordt binnenkort uitgebreid met een lekker blond biertje, de Honey (7.2%) met tonen van citroen, sinaasappel en steranijs. Daarnaast volgt een smakelijke Saison, Worker (9,4%) stekelige zoet, over- rijpe perziken, dadels en steenfruit . De rogge is duidelijk aanwezig en geeft het bier een kruidige en bloemige smaak.

 De campagne kun je vinden op www.crowdaboutnow.nl/sistersbrewery.

Cookie instellingen