Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Gulpener vernieuwt huisstijl en lanceert nieuw bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Gulpener vernieuwt huisstijl en lanceert nieuw bier

14 maart 2024 om 13:58

De bieren van de Gulpener Bierbrouwerij hebben een frisse, nieuwe uitstraling gekregen. Ook heeft de Limburgse brouwer een nieuw bier op de markt gebracht: 'Blond met een Vleugje Vlierbloesem'.

Gulpener Blond Vlierbloesem flesje en glas
Gulpener Gulpener Blond met vlierbloesem 4-pack
Gulpener Blond met vlierbloesem

Nieuw: Gulpener Blond Vlierbloesem

Gulpener heeft een nieuw blond bier op de markt gebracht. Fris en zomers, als een interessante date op een zonovergoten terrasje. Gulpener Blond Vlierbloesem flesje en glas in limburgse heuvels

Met een vleugje

Gulpener Blond met een Vleugje Vlierbloesem is een Blond bier. Het is prachtig lichtgeel van kleur en gebrouwen van gerst, tarwe en hop van boeren op fietsafstand. De vlierbloesem is van herborist Frank Radder uit Margraten, twee dorpen verderop. Blond Vlierbloesem heeft een flinke sprankel, waardoor je bier lekker naar graan, fruit en bloemetjes ruikt. De bubbels zorgen ook voor frisheid. Je proeft eerst tarwe, dan sinaasappel en honing en als laatste de vlierbloesem die nog een beetje na blijft zingen. Blond Vlierbloesem is licht, fris en sprankelend. Echt lekker zomerbier.

Heb je even?

Gulpener logo sinds 2024 Wat je natuurlijk gelijk is opgevallen, is het nieuwe etiket en het nieuwe logo. Die passen wat beter bij de moderne Gulpener drinkers. Je kent ze wel, het zijn buitenmensen. Die van festivals en gezelligheid houden en niet van fast fashion. In tentjes op vakantie gaan. Elkaar in het echt opzoeken en niet op sociale media. Die de wereld om zich heen belangrijk vinden.

Red de korenwolf, drink lekker lokaal Limburgs bier en stop je tijd en aandacht in goede dingen. Dat was altijd al Gulpener, en zo ziet het er nu ook uit.

Cookie instellingen