Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierfestivals, -proeverijen en meer in Amsterdam

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierevenementen in Amsterdam

Bierevenementen worden in Amsterdam geregeld georganiseerd. Bezoek een bierfestival, bierproeverij of een ander biergerelateerd evenement in onze hoofdstad.

Met de enorme hoeveelheid aan Amsterdamse brouwerijen zijn er ook vaker bierevenementen te bezoeken. Denk aan grote bierfestivals met brouwerijen uit het hele land of een tap takeover in het proeflokaal van een brouwerij door een bevriende buitenlandse brouwer. In Mokum is er genoeg te beleven op biergebied, dus bekijk direct alle evenementen met bier in de hoofdrol in 020.

Filters zijn succesvol verwijderd

Sorteer & filter

Filters

Periode 1

Land

Provincie

Plaats 1

Categorie

Aanwezige brouwerijen

Sorteer

Merk

populariteit
begindatum
naam
Laat meer filter opties zien

Bierevenementen

Bierfestivals en meer in Amsterdam

Amsterdam is een stad waar veel te beleven is voor de bierliefhebber. Het is bijvoorbeeld de stad waar jaren lang (sinds 1974) het populaire Pint Bokbierfestival werd gehouden in de Beurs van Berlage. Helaas heeft dit bierfestival door financiƫle tegenslagen in 2018 zijn laatste editie gehad.

Grote festivals in Amsterdam

Naast dit beroemde festival dat helaas verloren is gegaan voor de stad zijn er genoeg andere bierfestivals die het bezoeken waard zijn. Denk aan het TAPT Festival, Carnivale Brettanomyces (in het teken van wilde bieren) en TAB (The Amsterdam Beer Festival).


Filters zijn succesvol verwijderd
Cookie instellingen