Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierfestivals, -proeverijen en meer in Den Haag

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierevenementen in Den Haag

Mis de kans niet om een unieke bierervaring in Den Haag te beleven! Ontdek bierfestivals, bierproeverijen en andere opwindende biergerelateerde evenementen in de Hofstad. Met een groeiend aantal Haagse brouwerijen is er steeds meer te ontdekken. Denk aan bruisende bierfestivals met lokale, nationale en internationale brouwerijen, of exclusieve tap takeovers in de proeflokalen waar bevriende buitenlandse brouwers hun kunsten vertonen. In 's-Gravenhage valt er genoeg te beleven op het gebied van bier. Bekijk alle evenementen waar bier de hoofdrol speelt in de hoofdstad van Zuid-Holland.

Filters zijn succesvol verwijderd

Sorteer & filter

Filters

Periode 1

Land

Provincie

Plaats 1

Categorie

Aanwezige brouwerijen

Sorteer

Merk

populariteit
begindatum
naam
Laat meer filter opties zien

Bierevenementen

Haagse bierfestivals en meer

Den Haag is een stad vol verrassingen voor de bierliefhebber. Een niet te missen evenement is de het populaire Nederlands Bierproeffestival dat sinds 2012 ieder jaar in de Grote Kerk wordt gehouden. In de Hofstad kun je genieten van een levendige biercultuur met diverse lokale brouwerijen en gezellige proeflokalen. 's-Gravenhage laat je volop genieten van unieke bierervaringen en speciale bierfestiviteiten. Ontdek bijvoorbeeld de smaakvolle wereld van bokbieren, ambachtelijke bieren en meer in Den Haag.

Naast bierevenementen zijn er talloze andere evenementen die worden gehouden in Den Haag te vinden op agenda info. Naast Haagse bierevenementen zijn er in Nederland nog veel meer interessante evenementen met bier in de hoofdrol te bezoeken. Bekijk alle bierevenementen in onze bieragenda

Filters zijn succesvol verwijderd
Cookie instellingen