Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierfestivals, -proeverijen en meer in Eindhoven

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierevenementen in Eindhoven

Eindhoven is een grote stad die bekend staat om Brabantse gezelligheid, maar ook als thuishaven van verschillende ambachtelijke brouwerijen. De stad kent dan ook een levendige biercultuur en heeft een enthousiaste gemeenschap van bierliefhebbers. Het is dan ook geen verrassing dat er regelmatig bierevenementen plaatsvinden in de stad, waar zowel lokale brouwerijen hun bieren laten proeven als internationale brouwers hun brouwsels aan het publiek tonen.

Kortom, de lichtstad is een stad die bierliefhebbers veel te bieden heeft als het gaat om bierevenementen. Of je nu een festival, proeverij of gewoon een gezellig café bezoekt, je zult zeker worden ondergedompeld in de boeiende wereld van bier in deze Brabantse stad.

Filters zijn succesvol verwijderd

Sorteer & filter

Filters

Periode 1

Land

Provincie

Plaats 1

Categorie

Aanwezige brouwerijen

Sorteer

Merk

populariteit
begindatum
naam
Laat meer filter opties zien

Bierevenementen

Bierevenementen in de lichtstad

Eindhoven, de lichtstad van innovatie en creativiteit, heeft ook een bloeiende biercultuur. Er worden regelmatig bierevenementen georganiseerd waar bierliefhebbers kunnen genieten van de diversiteit en smaken van lokale brouwerijen. Een van de hoogtepunten van het bierjaar in Eindhoven is het jaarlijkse Van Moll Fest, waar zowel nationale als internationale brouwerijen hun bieren laten proeven.

Daarnaast zijn er het hele jaar door verschillende andere evenementen die de bierliefhebber in vervoering brengen. Denk bijvoorbeeld aan bierproeverijen georganiseerd door lokale brouwerijen, waar je kunt genieten van bieren en tegelijkertijd meer te weten kunt komen over het brouwproces en de verhalen achter de brouwsels. Bekijk alle Nederlandse bierevenementen in de bieragenda.

Filters zijn succesvol verwijderd
Cookie instellingen