Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierfestivals, -proeverijen en meer in Groningen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierevenementen in Groningen

Groningen, de Metropool van het Noorden, is een onmisbare bestemming voor bierliefhebbers met genoeg bierevenementen in de stad. Of je nu een fervente festivalganger bent, een gepassioneerde bierproever of gewoon spannend naar de bruisende bierscene van de stad, Groningen heeft voor ieder wat wils. Hier zijn enkele bierevenementen die laten zien waarom Groningen dé plek is voor unieke biergerelateerde ervaringen.

Filters zijn succesvol verwijderd

Sorteer & filter

Filters

Periode 1

Land

Provincie

Plaats

Categorie

Aanwezige brouwerijen

Sorteer

Merk

populariteit
begindatum
naam
Laat meer filter opties zien

Bierevenementen

Bierevenementen in de Metropool van het Noorden

Ontdek het bierparadijs van Groningen! Deze betoverende stad in het noorden van Nederland barst van de energie en biedt een scala aan bierevenementen. Van levendige bierfestivals tot dubbele proeverijen, Groningen heeft alles wat een bierliefhebber maar kan wensen. Wandel door de pittoreske straatjes en laat je betoveren door de historische charme terwijl je geniet van de heerlijke brouwsels die Groningen te bieden heeft. De gastvrije sfeer en de warmte van de lokale bevolking zorgen ervoor dat je je direct thuis voelt in deze bruisende biergemeenschap.

Maar er is meer! Groningen is niet alleen een bierwalhalla, het is ook nog eens gemakkelijk bereikbaar vanuit alle hoeken van het land. Groningen keek naar je, met een glas in de hand en een sprankelende sfeer die je niet snel zult vergeten. Kom en geniet van het bierige spektakel in de Metropool van het Noorden! 

Verken niet alleen de bierevenementen, maar ook de vele bezienswaardigheden van Groningen via Visitgroningen.

Filters zijn succesvol verwijderd
Cookie instellingen