Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierfestivals, -proeverijen en meer in Tilburg

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierevenementen in Tilburg

Tilburg, ook wel de Kruikenstad genoemd vanwege de traditionele carnavalsviering, heeft ook een bloeiende biercultuur. De stad heeft een aantal geweldige bierevenementen waar zowel lokale inwoners als bezoekers kunnen genieten van bieren en de bruisende sfeer kunnen ervaren.

Een van de hoogtepunten van de bierkalender in Tilburg is het Tilburgs Bierfestival . Dit festival brengt een uitgebreide selectie van lokale brouwerijen samen, die hun beste bieren presenteren aan enthousiaste bierliefhebbers. Van traditionele brouwsels tot gedurfde experimenten, er is voor elk wat wils.

Kortom, Tilburg is niet alleen de Kruikenstad vanwege carnaval, maar ook een bruisende bestemming voor bierevenementen. Of je nu een bierfestival bezoekt, een proeverij bijwoont of gewoon geniet van een lekker biertje in een van de gezellige cafés, er is altijd iets te beleven in de biercultuur van Tilburg.

Filters zijn succesvol verwijderd

Sorteer & filter

Filters

Periode 1

Land

Provincie

Plaats

Categorie

Aanwezige brouwerijen

Sorteer

Merk

populariteit
begindatum
naam
Laat meer filter opties zien

Bierevenementen

Bierevenementen en meer

Naast het bierfestival zijn er ook regelmatig bierproeverijen en tap take-overs in de vele gezellige biercafés van Tilburg. Bij  Stadsbrouwerij 013  kun je niet alleen lunchen of dineren, maar ook genieten van lokale en internationale bieren. Het vriendelijke personeel staat klaar om je te voorzien van deskundige uitleg bij de proeverijen, wat een geweldige gelegenheid biedt om nieuwe smaken te ontdekken en je kennis van bier uit Nederland te vergroten.

Het is belangrijk om op de hoogte te blijven van de gegevens en locaties van de bierfestivals in Tilburg, omdat deze regelmatig kunnen veranderen. Door onze bieragenda kun je op de hoogte blijven van alle bierevenementen. Het bieragenda geeft de nieuwste informatie en aankondigingen. Op die manier mis je geen enkel bierfestival en kun je optimaal genieten van de bierscene in Tilburg.

Filters zijn succesvol verwijderd
Cookie instellingen