Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwerijen in Breda | Breda's bierbrouwerijen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwerijen in Breda

Breda's bierbrouwerijen staan ??bekend om hun bruisende en levendige biercultuur. De stad telt meer dan 10 brouwerijen, die stuk voor stuk hun eigen kenmerkende bieren creëren. Van gezellige familiebedrijven tot moderne brouwerijen, er is een overvloed aan keuze. Ontdek de passie en betrokkenheid van lokale brouwers terwijl je geniet van hun verzamelde brouwsels.

Wat Breda's bierbrouwerijen nog specialer maakt, is dat ze niet alleen lokaal geliefd zijn, maar ook buiten de stadsgrenzen erkenning hebben gekregen. Veel van deze brouwerijen hebben hun distributiekanalen uitgebreid, waardoor hun bieren door het hele land verkrijgbaar zijn. Of je nu in een andere stad in Nederland bent, de smaken van Breda's brouwerijen zijn binnen handbereik. Laat je verrassen door de uitmuntende kwaliteit en ontdek de heerlijke bieren die Breda te bieden heeft, waar je ook bent in Nederland.

In Breda kun je bij 3 brouwerijen het proeflokaal bezoeken.

Het aantal gesloten brouwerijen in Breda is 10.

Filters zijn succesvol verwijderd

Sorteer & filter

Filters

Land

1

Plaats 1

Provincie 1

Soort

Voorzieningen

Lid van

Reset
Laat meer filter opties zien

Actieve brouwerijen

Rijke bier geschiedenis

Breda, een stad met een rijke geschiedenis, heeft een lange traditie als het gaat om bierbrouwen. De brouwgeschiedenis van Breda gaat terug tot eeuwen geleden, waar de brouwers de kunst van het bierbrouwen perfectioneerden en de stad voorzagen van heerlijke bieren. 

Een van de bekendste brouwerijen in Breda is Brouwerij Frontaal. Deze brouwerij is opgericht in 2015 en heeft een solide reputatie opgebouwd in zowel de lokale als de nationale biergemeenschap. Een andere brouwerij in Breda is Brouwerij Broederliefde. Deze jonge brouwerij werd opgericht in 2019 en heeft snel naam gemaakt met zijn betrouwbare bieren en gedurfde smaken.

De brouwerijgeschiedenis van Breda blijft evolueren met elke nieuwe generatie brouwers die opstaat. Dus, of je nu een bezoek brengt aan Breda of elders in Nederland bent, zorg ervoor dat je de bieren van deze brouwerijen proeft en de rijke biercultuur van Breda ervaart.

Filters zijn succesvol verwijderd
Cookie instellingen